19x de leukste cadeaus voor de film-en serie addict #giftguide

De feestdagen staan voor de deur. Tijd voor cadeaus! Het is echt bizar hoeveel film en serie gerelateerde cadeaus er te vinden zijn online. Ik heb een selectie gemaakt van cadeaus gerelateerd aan populaire series en films. Mocht je niet weten van welke films en/of series degene voor wie je een cadeau zoekt houdt? Scroll dan even naar beneden, daar vind je namelijk een lijstje met cadeaus die eigenlijk voor iedereen leuk zijn.

Breaking Bad

Bron: AMC

#1 – Crystal Meth Candy

Bron: radbag.nl

Tight, tight, tight, dat zijn deze pepermuntsmaak snoepjes zeker! Ze zijn volkomen legaal, ook al lijken ze sprekend op blauwe Crystal Meth. Waan je even in het leven van Walter White. Pluspunt, je ruikt ook nog eens fris uit je mond voor die kus onder de mistletoe.

Te koop bij o.a. radbag.nl

€6,95

#2 – The Complete Series (Blu-ray)

Bron: bol.com

In deze ‘barrel’ zit wel wat beters dan Methylamine! Hij bevat namelijk de complete serie in blu-ray. Welke Breaking Bad fan wil dit nou niet hebben. Al helemaal als je weet dat dit een Limited Edition is!

Te koop bij o.a. bol.com

€249,99

Stranger Things

Bron: Netflix

#3 – The Book of Barb

Bron: bol.com

Wie houdt er nou niet van deze nerdy underdog? Iedereen toch! Daarom is dit boek dan ook een perfect cadeau. Een echte ‘guide’ met de leukste tips over style, quotes, illustraties en levensadvies rechtstreeks uit ‘the upside-down.’

Te koop bij o.a. bol.com

€12,99

 

 

#4 – Stranger Things Soundtrack Deluxe Boxset

Bron: bol.com

Vind je de soundtrack van Stranger Things ook zo mooi en brengt het pure nostalgie naar boven? Luister dan tijdens de feestdagen naar deze Deluxe versie. “Deze soundtrack, doordrenkt met synthesizers, geeft perfect weer hoe het kleine dorpje Hawkins evolueert tijdens de serie: sereniteit en rust gaan na verloop van tijd over in een donkere en onheilspellende score.”, aldus de site van bol.com

Te koop bij o.a. bol.com

€94,-

Game of Thrones

Bron: HBO

#5 – Game of Thrones mok (Jon Snow)

Bron: radbag

“You now nothing Jon Snow.” deze razendbekende quote van Ygritte kennen we natuurlijk allemaal. Wil je precies weten hoeveel hij niet weet? Geef of krijg dan deze mok cadeau, waarop je het nog een keer goed kan zien.

Te koop bij radbag.nl

€9,95

 

#6 – 3D landscape puzzel 

Bron: radbag

Op zoek naar een hobby nu we moeten wachten op het nieuwe seizoen van Game of Thrones? Dood de tijd en begin met puzzelen. Met deze puzzel van de Game of Thrones wereld doe je het meteen goed.

Te koop bij radbag.nl

€59,95

 

Star Wars

Bron: 2015 Lucasfilm

#7 – Lightsaber Paraplu

Bron: Ditverzinjeniet

Jammer genoeg regent het vaak in ons kikkerlandje en moeten we ons regenpak, poncho en paraplu weer tevoorschijn halen om het gevecht met de force van de wind en regen buiten aan te gaan. Als het dan toch moet, ga dan naar buiten met deze bijzondere paraplu.

Te koop bij o.a. Ditverzinjeniet.nl

€14,95

 

#8 – Star Wars droid (BB-8 of R2-D2) Cadeaubox

bron: radbag

Een normaal dagje naar je werk of school wordt zo veel leuker. Waan je helemaal in de wereld van Star Wars en kies je eigen droid. Het mooiste is dat deze items allemaal matchen en dat het je Star Wars binge-sessie ook nog eens naar een nieuw level kan tillen.

Te koop bij o.a. radbag.nl

€99,95

 

Friends

Bron: NBC

#9 – Central Perk deurmat

Bron: fruugo

Tijdens de feestdagen je familie en ‘Friends‘ officieel welkom heten met deze Central Perk deurmat en ze dan een lekker kopje koffie aanbieden, wat is er nu leuker?

Wist je dat er in de hele serie wel 1,154 kopjes koffie gedronken werden?!

Te koop bij o.a. fruugo.nl

€16,95

#10 – Friends complete collectie (Nederlandse ondertiteling)

Bron: bol.com

Als je je vrienden verwelkomt hebt met je deurmat kan je ook gelijk je mooie boxset tevoorschijn toveren en met zijn allen genieten van de allerleukste vriendengroep.

Te koop bij o.a. bol.com

€69,99

Girlpower

#11 – Breakfast at Tiffany’s Geurkaars

Bron: Etsy OldGlowCandles

Wat is er sfeervoller dan lichtjes en kaarsjes bij de feestdagen. Dit Breakfast at Tiffany’s exemplaar ruikt naar luxe melkchocolade en Frans parfum. En dat vinden wij een fijne combi!

Te koop bij Etsy

€ 12,72

 

 

#12 – Mean Girls make-up palette

bron: StorybookCosmetics

“Get in Loser we’re going shopping.”

Als je Mean Girls hebt gezien, herken je dit iconische boek natuurlijk meteen. Het ‘burn book’ is het boek gebruikt door de meiden om gemene dingen over zogenaamde vrienden en klasgenoten te zeggen. In plaats van dit na te doen, dachten wij dat het beter is om je make-up met dit grappige palette ‘flawless’ te maken.

Te koop bij Storybookcosmetics.com

$55,-

Andere must-haves

#13 – 1001 Movies You Must See Before You Die boek

Bron: bol.com

Soms scroll je door de lijst van films en denk je: ” pfff, het lijkt wel alsof ik alles gezien heb.” Dan leg ik even de nadruk op lijkt, want in dit boek staan 1001 films die je gezien moet hebben. Gegarandeerd met een filmtopper waar jij nog niet van af wist of waar je simpelweg gewoon nog niet aan toe gekomen bent.

Te koop bij o.a. bol.com

€19,99

 

#14 – Smartphone Projector 

Bron: gadgethouse

Vanaf nu kijk je geen YouTube filmpjes, series, films of op een klein schermpje van je mobiel. Want ook al worden de schermen van smartphones steeds groter, zo groot als deze smartphone projector het beeld maakt, gaan ze niet worden. Ook erg handig voor de avontuurlijke en reizende filmliefhebber!

Te koop bij o.a. gadgethouse.nl

€ 22, 50

#15 – Retro mini popcornmachine

Bron: radbag

Het is niet voor niets dé klassieke ‘movie snack‘. Dit item kan dan ook niet ontbreken in onze giftguide. Met een retro look en een handig formaatje heb je altijd verse popcorn in handbereik.

Te koop bij o.a. radbag.nl

€49,95

 

#16 – Toverstaf afstandsbediening

Bron: radbag

We spenderen als serie-en filmliefhebbers natuurlijk het liefste onze tijd voor een scherm met onze favoriete films en series. Met deze afstandsbediening tover je zelf de ‘movie magic’ op je scherm.

Te koop bij o.a. radbag.nl

€57,95

 

#18 – Alfred Hitchcock-Ultimate Filmmaker Collection (Blu-ray)

Bron: bol.com

Een legendarische filmmaker met een legendarische carrière. En nu mooier dan ooit in Blu-Ray en in een prachtige collectie.

Te koop bij o.a. bol.com

€149,98

 

#19 – Netflix Cadeaukaart

Bron: Netflix

Wanneer je echt niks weet voor die film-en serie liefhebber is een Netflix cadeaukaart misschien wel een geschikt idee.

te koop bij: Albert Heijn, Primera, HEMA, Jumbo Supermarkten, Dixons, iCentre, MediaMarkt, Bart Smit en MyCom.

€ 15, 25, 50 euro.

 

Foto boven artikel: Friends

Lees verder