bloeddorstige series op Netflix
bloeddorstige series op Netflix

5 series op Netflix voor een bloeddorstige bui.

Halloween is around the corner, mummie kostuums en nep bloed zijn volop verkrijgbaar en er draaien genoeg horrorfilms in de bioscoop. Nu vinden wij dat naast alleen op deze dag, je best vaker een bloeddorstig humeur kan en mag hebben. Want hoewel we natuurlijk meestal lief, aardig en grappig zijn, hebben we allemaal ook wel eens een bloeddorstige bui. Hieronder onze favoriete bloeddorstige series op Netflix voor tijdens zo’n bui. Niet plat met alleen maar bloed en afgehakte hoofden en ledematen. Maar serieus de moeite van het kijken waard door het verhaal, kwaliteit van de productie of acteurs die erin spelen.

1 – Hemlock Grove

Hemlock Grove is een Netflix Original en er zijn al drie seizoenen (aka al heel veel bloed). Het verhaal gaat over een meisje dat wreed vermoord wordt. Het zoeken naar de dader wordt lastig aangezien de stad vol zit met geheimen. Een gevalletje “niemand is wie hij lijkt”. Of wat hij lijkt want mensen blijken geen mensen maar weerwolven of upirs (vampier) te zijn. Het klinkt als iets dat je niet hoeft te zien. Maar Vivian is fan. En Famke Janssen speelt erin. Als upir. Een ontzettend hooghartige. Kijk de trailer en oordeel zelf:

2 – Penny Dreadful

Een ontdekkingsreiziger, wetenschapper, revolverheld en medium vormen een team om de bovennatuurlijke krachten te trotseren. En ook deze serie is een Netflix Original met drie seizoenen. Check vooral even de trailer hieronder voor je snelle dosis bloed.

3 – American Horror story (serie)

Een serie die draait om verschillende personages en locaties, een huis met een moorddadig verleden, een gekkenhuis, een heksenkring , een freakshow, een raadselachtig hotel en een sinistere boerderij in Roanoke, North Carolina. Veel beroemdheden (Lady GaGa, Adam Levine, Naomi Campbell) komen langs in deze serie én heeft bovendien al 7 seizoenen op Netflix!

4 – Final Destination 3

Wendy (Mary Elizabeth Winstead) krijgt een voorspellend visioen krijgt over een fout-aflopende achtbaanrit. Besluit zij op het laatste moment uit de beugels te stappen en hierdoor haarzelf en een paar anderen te redden van de dood. Het lot is het hier niet mee eens en eist hun levens. Er zijn nog 4 delen. Allemaal met verschillende onderwerpen (een vliegtuigcrash bijvoorbeeld), dus voor ieder wat wils.

????????????????????????g

5 – The Walking Dead

Man wordt wakker in ziekenhuis. Ziekenhuis is leeg. Man is familie kwijt. Man ziet heel veel zombies. Man ziet ook veel bloed. Man gaat op onderzoek uit. Er staan zes seizoenen op Netflix. Het nieuwe seizoen is uit en er is veel, heel veel ophef over. Een van de beste serie in zijn soort volgens Laura.

Go get ‘m!

 

Lees verder