5 nieuwe <i>filmtips</i> op Netflix eind augustus

5 nieuwe filmtips op Netflix eind augustus

Nieuwe filmtips nodig voor het einde van de zomer? Dat komt goed uit want deze vijf films verschijnen in de tweede helft van augustus op Netflix! Een romcom, een heist-film, twee Spaanse films en een documentaire.

#1 To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

To All the Boys I’ve Loved Before is een verfilming van de gelijknamige young adult bestseller.  Het verhaal gaat over Lara Jean Song Covey, een zestienjarig Koreaans-Amerikaans meisje. Haar schoolleven komt volledig op zijn kop te staan wanneer haar geheime liefdesbrieven op onverklaarbare wijze worden verstuurd naar de vijf jongens waar ze een crush op heeft (gehad).

To All the Boys I’ve Loved Before is te zien vanaf 17 augustus.

#2 Logan Lucky (2017)

Channing Tatum en Adam Driver spelen twee broers die een heist (gigantische roof/kraak) voor elkaar proberen te krijgen tijdens een NASCAR race in North Carolina. De film is geregisseerd door Steven Soderbergh. Andere rollen zijn weggelegd voor Riley Keough, Katie Holmes, Hilary Swank en Daniel Craig.

Logan Lucky is te zien vanaf 26 augustus.

#3 The Motive (2017)

The Motive is een Spaanse prijswinnende film. Een beginnend schrijver zonder inbeeldingsvermogen probeert inspiratie te vinden voor zijn boek. Dat doet hij door de levens van zijn buren te manipuleren om vervolgens over de conflicten die zijn ontstaan te schrijven.

The Motive is te zien vanaf 17 augustus.

Volg Girls in Film ook op Facebook | Instagram | YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

#4 Follow This (2018)

Follow This is een documentaire die een inkijkje geeft op de redactie van het beroemde platform Buzzfeed. Volg de verslaggevers in hun zoektocht naar originele onderwerpen. Van gekke internethypes tot veilige gebruikersruimten voor drugsverslaafden.

Follow This te zien vanaf 23 augustus.

Meer zin in een serie? Deze series komen in de tweede helft van augustus op Netflix.

#5 Las Leyes de la Termodinámica (2018)

Las Leyes de la Termodinámica is een Spaanse romantische komedie. De neurotische natuurkundige Manel probeert aan te tonen hoe zijn relatie met Elena, een topmodel, niet tot een einde is gekomen door zijn schuld. Meer nog wilt hij bewijzen dat de liefdesbreuk heeft te maken met de wetten van de thermodynamica.

Las Leyes de la Termodinámica is te zien vanaf 31 augustus.

Foto’s: Netflix

Lees verder