5x <i>series</i> die je wilt zien: Nieuw op Netflix in <i>juli</i>

5x series die je wilt zien: Nieuw op Netflix in juli

Yesss nieuwe bingepiration met deze vijf niet te missen series op Netflix! Van criminele vrouwen tot romantiek in de 19e eeuw. Check hieronder snel welke series wij tippen voor de maand juli!

#1 Orange is the New Black: seizoen 6

Netflix series juliPiper, Alex en de rest van je favo inmates zijn terug! Alweer het zesde seizoen is deze maand te bingen op Netflix mét nog zeker een zevende in het vooruitzicht! Het afgelopen seizoen speelde zich af in – in tegenstelling tot andere seizoen – een tijdsbestek van een paar dagen. En eindigde met nogal een cliffhanger.. Dat belooft wat voor dit nieuwe seizoen! De trailer zie je hier.

LEES OOK: het verslag van het setbezoek van Jill

Vanaf 27 juli te zien.

#2 Good Girls: seizoen 1

Netflix series juliJenna Bans, die eerder naast Shonda Rhimes werkte aan Grey’s Anatomy en Scandal, heeft een gloednieuwe serie voor NBC gemaakt genaamd: Good Girls. Drie vrouwen uit de suburbs zijn hun middelmatige leven met kopzorgen in huwelijk, werk en gezin zat. Dus om van hun geldproblemen af te komen besluiten ze het criminele circuit in te gaan.

Desperate Housewives 2.0? Wie weet, want Jenna begon haar carrière in 2004 bij die hopeloze huisvrouwen. Wij zijn in elk geval benieuwd, en dat er al een tweede seizoen van de serie is besteld voorspelt veel goeds. Met o.a. Christina Hendricks die je kent uit Mad Men.

Vanaf 3 juli te zien.

Geen tijd om te bingen? Deze vijf films komen in juli op Netflix.

#3 Anne with an E: seizoen 2

Netflix series juliAnne with an E is een Canadese serie gebaseerd op een kinderboek uit 1908 en omgevormd voor televisie door Emmy-winning schrijver en producer Moira Walley-Beckett. Ergens achterin de 19e eeuw besluiten broer en zus Matthew en Marilla Cuthbert (beiden op leeftijd) een weesjongen in huis te nemen om hen te helpen op de boerderij. Maar wanneer ze het weeskind ophalen blijkt dit geen jongen te zijn, maar de roodharige, opgewonden, temperamentvolle kletskous Anne. In de eerste instantie willen de Cuthberts niks van haar hebben, totdat Anne ieders hart steelt.

Ook van mij als kijker – ik was ontzettend verrast door deze serie, mede dankzij het fantastische  spel van 16-jarige Amybeth McNulty. Ze werd uit 1800 meisjes gekozen dankzij “her ability to deliver dialogue which is incredibly thick and dynamic and beautiful“.

Vanaf 6 juli te zien.

Volg Girls in Film ook op Facebook | Instagram | YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

#4 Suits: seizoen 6

Netflix series juliHet duurde lang maar hij is er: het zesde seizoen van Suits. Deze afleveringen verschenen in Amerika al in 2016 op televisie, en zijn nu eindelijk ook te zien op Netflix. Het is het een-na-laatste seizoen van Meghan Markle, die na het zevende seizoen afscheid neemt. In het achtste seizoen maakt Katherine Heigl haar intrede, die je kent uit Grey’s Anatomy. Van dit zesde seizoen kunnen we een hoop verwachten.. Mike is – het moest eens gebeuren – gepakt voor het feit dat hij zich jaren voordeed als advocaat.. Hoe loopt dit af?!

Wist je dat Suits niet is opgenomen in New York? Waar dan wel, lees je in dit artikel.

Vanaf 13 juli te zien.

#5 El Chapo: seizoen 3

Netflix series juliEl Chapo gaat over Joaquín Guzmán, de beruchte drugsbaron uit Mexico die bekend stond onder de naam ‘El Chapo’. De serie, die zich afspeelt in de tachtiger jaren, vertelt het verhaal van zijn opkomst en zijn hoogtepunten. Maar laat ook zien hoe hij in de gevangenis terecht kwam en wist te ontsnappen.

Fan van Narcos? Dan is deze serie ook iets voor jou!

Kijk ons onze video met 7 series over drugs.

De precieze releasedatum in juli is nog onbekend. 

Foto’s: Netflix, NBC, USA Network – Foto boven artikel Orange is the New Black

Lees verder