Pim aflevering 22
Pim aflevering 22

Column Pim: Auditie (deel 3)

Jarenlang dacht ik dat hoogmoed en witte wijn me op een dag sneu zouden maken, maar het blijkt een koortslip te zijn. Hoe vaak krijg je de kans je door een man te laten kussen, waar honderden vrouwen van dromen.

Een onmogelijke kus

Hoe vaak? Precies. Nooit of op de dag van je koortslip. Dokter Ben blijkt -the unbelivable- Jeroen Spitzenberger. En hij staat nu, serieus, op vijftig centimeter afstand van mij. Live. We spelen de auditie-scène en de regisseur wil een kus op het eind. Vreemd dat niemand het ziet, ik voel me meer lip dan mens. Ik durfde het niet te zeggen en als ik niet ingrijp, bezorg ik the Jeroen over twintig seconden een gezellige Herpes.

Herpes, dokter

Ook interessant

Pim aflevering 21

Auditie (deel 2): Pim aflevering 21

Barbie heeft nog twee zinnen, dan is Jeroen en dan mijn tekst: ‘‘Is dat zo? Bewijzen, dokter.’’ Wat ook kan, is niks zeggen en gewoon bekken. Misschien heeft hij het virus zelf al. Kak, ik moet: ‘‘Is dat zo? Herpes, dokter.’’ Zei ik Herpes? Nee. Niet! De scène wordt gestopt. Barbie lacht, ik loop rood aan: ‘‘Ik… ik heb een koortslip. Ik maak me echt kutje-druk. Sorry.’’

Smeltproces

Godzijdank, een regisseur met humor: ‘‘Die houden we erin.’’ We spelen opnieuw en ik herhaal de tekst: ‘‘Herpes, dokter.’’ Waarna Jeroen glimlacht en zijn lippen in mijn nek legt. O… My… God… En… Smeltproces. Ik vergeet Jennifer Hoffman in de wachtkamer. Ik vergeet mijn angst om te falen. Ik vergeet straks mijn jas. En hoe koud het is buiten. Het maakt niet uit. Ik ben niet dood gegaan en wel in mijn nek gekust door Jeroen Spitzenberger. Best audition ever.

Pim - handtekening

Naast acteren, drie kinderen, een man en een therapie, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 22. Alle afleveringen lees je hier

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]