Jodge Me Niet
Jodge Me Niet

Cast Soof oefent de Soof Shuffle! Jodge me niet…

Net zoals in Soof 1 speelt muziek in Soof 2 ook weer een grote rol. Vandaag (21 oktober) komt het themanummer van Soof 2 uit: ‘Jodge Me Niet’ van Jayh. Jayh ken je van nummers als ‘Een Mooie Dag’ en ‘Ballon’. Een Mooie Dag is al meer dan 10 miljoen keer (!!!) bekeken op YouTube. Kan dus bijna niet dat je nog nooit van Jayh gehoord hebt.

Jayh maakte Jodge Me Niet samen met de dj formatie AmsterdamSoundSystem. Het nummer loopt als een rode draad door Soof 2 en komt op meerdere momenten terug in de film. Wij hebben dit nummer al weken in ons hoofd. Day and night. Wees gewaarschuwd dus.

Dan Karaty laat acteurs wobbelen.

En Soof zou Soof niet zijn als daar niet ook een bijpassend choreografie bij zou horen. De Soof Shuffle. Bedacht door niemand minder dan onze eigen Dan Karaty (Jim Cole in Soof); uiteraard. En net zoals in Soof 1 gaat dat dansen niet iedereen even goed af….

Tijdens de opnames van de film waren wij erbij om te kijken hoe Dan de acteurs aan het wobbelen probeerde te krijgen. Geen eenvoudige taak. In deze exclusieve behind the scenes video zie je hoe Lies, Fedja en de rest van de cast het ervan afbrengen.

De video van Jodge Me Niet met dansende Soof acteurs zie je hier:

Volg Girls in Film op Facebook voor meer kijkjes achter de schermen bij Soof.

partners_soof2

 

Lees verder