winactie Charlie's Angels
winactie Charlie's Angels

Charlie’s Angels winactie: win twee vrijkaarten en een shirt

Vanaf donderdag 9 januari is Charlie’s Angels te zien in de bioscoop met een nieuwe generatie Angels. Voor deze film mogen wij drie pakketten weggeven met twee vrijkaarten en een exclusief Charlie’s Angels shirt.

Over de film

Elizabeth Banks (vooral bekend als -geweldig- actrice en regisseur van Pitch Perfect 2) regisseert de nieuwe generatie Charlie’s Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys (waaronder eentje gespeeld door Elisabeth Banks). Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Win een Charlie’s Angels pakket

Voor deze actie mogen wij drie pakketten weggeven met elk twee vrijkaarten voor de film en een Charlie’s Angels shirt. Vul het formulier in om mee te doen. Deelname is mogelijk t/m donderdag 16 januari 2020.

Charlie’s Angels is NU te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder:

 

Lees verder