pim aflevering 132
pim aflevering 132

Colum Pim: COR

Hij is aan het smelten. Het is een sneu gezicht. ‘t Zal je maar gebeuren, dat je neus plotseling drie centimeter zakt. En je hoofd krimpt. Eigenlijk kijk ik naar een horrorfilm. Arme Cor.

Drama

Gisteren stond je er nog zo stevig bij. Gaf ik je mijn roze shawl en vertelde Moos je het verhaal van de wintersportvakantie van Josje, het mooiste meisje uit zijn klas. Over je sneeuwzus die ze daar vorig jaar gemaakt had. Je vond het fijn om te horen dat je familie had in Oostenrijk, dat zag ik aan je pretknoopjes. Toen Moos weer sleetje ging rijden, wilde ik je zeggen dat ze inmiddels wel is omgekomen.

Maar ik kon het niet. Jij bent nu ook aan het omkomen. In de zon. Ik hou van de zon, Cor. Maar inmiddels ook een beetje van jou. Snap je het dramatische aspect van deze situatie? Je had hier ook geen sneeuwman moeten worden.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Je luistert zo goed

Kijk, Nederland is een veilig en welvarend land, zeggen ze. Maar niet voor sneeuwmannen. Je bent gezellig en je kunt ook zo goed luisteren. Smeltende man in mijn voortuin. Met jou beleef ik sowieso meer plezier dan met de man in mijn bed boven.

Nee joh, dat geeft niet, Cor. Het komt allemaal goed. Ik blijf geloven in de liefde. Jij toch ook? We hebben niet veel tijd meer, Cor. Ik gok nog een uur. Weet je wat? Ik haal koffie. En dan vertel ik je het verhaal over de sneeuwman en de sneeuwvrouw. Een echt liefdesverhaal. Dat smelt wat lekkerder weg.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 132. Alle afleveringen lees je hier.

 

 

Lees verder

  • Column Pim: <i>mosterdpotje</i>Column Pim: mosterdpotjeIn haar vorige column maakte Robert castingfoto’s van Pim mét nieuw haar maar zonder […]
  • Column Pim: <i>intocht</i>Column Pim: intochtIn haar vorige column leidde het vooruitzicht van een heuse première van de film van […]
  • Column Pim: M O G G U HColumn Pim: M O G G U HDat je bij het uit bed stappen je nek verrekt. Dat je onderaan de trap de laatste trede […]