Column Pim: Het Plan

De zomervakantie is voorbij. Morgen nemen ritme, rust en regelmaat het weer over. Kids naar school, mama aan het werk. We beginnen sterk met een auditie. Een commercial voor een bouwmarkt. Dat is vast geen toeval, aangezien ik zonder vent zelf een verstopte pleepot zal moeten fiksen.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 105. Alle afleveringen lees je hier.

De volgende klus

Zonder vent, daar ligt de volgende klus. Robert komt over een maand naar huis. Met een plan, neem ik aan. Een inzicht, een wens, een weet ik veel. Dus moet ik ook zo’n plan. Hij zal mij straks stellig vragen wat ik wil, vind en verwacht. Tsja, wat wil, vind en verwacht ik?

Nog altijd weet ik niet zeker of Robert echt met die irritant knappe Emily is. Dat maakt me stiekem, ik geef het toe, heel veel uit. De laatste weken deed ik superstoer, met kamperen en zo. ‘k Heb zelfs een Wim gezoend. Maar intussen zit mijn man liever in Spanje, dan hier bij mij. En dat vreet.

Lees ook: HONDERD%

Wat te doen?

Dus ik moet mezelf cruciale vragen stellen. Bijvoorbeeld: Heb ik Wim nou om Emily mee af te troeven of toch echt om Wim zijn leuke, eigenste zelf? Ik kijk al dagen tegen die mega bos bloemen van hem aan. Wat te doen? Met leuke Wim. Afspreken? Of kijken naar hoe die bos verlept? Wel afspreken, maar pas na het grote gesprek met Robert? Wil ik Robert nog steeds? Vragen, die ik morgen dus keihard ga beantwoorden. Kom maar op met het ritme, de rust en de regelmaat.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]