Pim aflevering 100 HONDERD
Pim aflevering 100 HONDERD

Column Pim: HONDERD %

Ze landen om 17:05 en volgens mijn schoonouders hebben ze het “har-sti-ku leuk” gehad. Details volgen ongetwijfeld, want kinderen van mij nemen geen blad voor de mond. Maar wat de verhalen ook zijn, ik zal ze als een wijze moeder aanhoren. Zonder oordelen.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 100. Alle afleveringen lees je hier.

Wel of geen affaire?

En zonder jaloerse bitch-teksten, mocht de naam Emily vallen. Iedereen moet gewoon respectvol voor elkaar openstaan, want dat is het beste. En ook heel hip. Mezelf neerleggen bij Roberts nieuwe leven met een ander. Waarschijnlijk dan hè, een ander.

Want feitelijk gezien ontkende Robert een affaire met miss E. Al weet ik honderd procent zeker dat zij al een tijdje meer delen dan alleen een bak Spaans licht. OMG, straks speelt er niks tussen hen. Ben ik hier degene die de sloerie uithangt met een pizzavader die geen pizza’s bakt, maar meubels ontwerpt. Hele lelijke meubels, overigens. Dat zal toch niet?

Wim en Emily.

Kut. Rustig Pim, niks aan het handje. Deze kwestie kent vele terechte redenen waarom jij je in een Wim bent gaan verliezen. Precies. En ik heb Wim nog niks verteld over mijn Debbie Dot-job, dus alles is nog zeer onzeker. En de komende weken zie ik hem toch niet, want de kinderen en ik vertrekken vrijdag naar Frankrijk voor die enorme dappere kampeervakantie. Oef. Wim. Hoe plak ik die leukerd nou straks in mijn dagelijkse, ongewone leven? Met drie kinderen, rare moeder, gekke vrienden, scheve carrière en een man in Spanje? Mét een Emily. Honderd procent.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Pim aflevering 100 HONDERD

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]