Pim aflevering 101 vive la mam
Pim aflevering 101 vive la mam

Column Pim:Vive La Mam

Hoppa! Helemaal naar Frankrijk gereden. Misschien staat er één tentharing in België, maar toch. Het heet hier echt Frankrijk. De reis verliep gesmeerd, zelfs met drie ongeduldige kinderen achterin. Nou had ik het goed voorbereid met luisterboeken en zo.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 101. Alle afleveringen lees je hier.

Eerste vakantie

‘k Zal natuurlijk niet falen, deze eerste vakantie als Robertloze moeder. Onderweg nog veel verhalen. (De naam ‘Emily’ nog altijd niet gevallen…) Veel over Roberts papa-kwaliteiten. Hij bouwde een houten hut voor ze, compleet met aanbouw voor de negen zwerfkatten. Vooral Nina overwoog een standbeeld voor haar vader. Hartverwarmend, maar ik begon me wel wat zorgen te maken over mijn huttenbouw-skills.

Toen zag ik onze glamping-tent. ‘‘Tada! Jullie hut voor de komende week!’’ Ik heb ze niet meer gehoord. Ze vermaken zich top en ik lig hier in een hangmat. Naar arriverende gezinnetjes te loeren. Verhitte koppen. Hoopvol kijkend naar hun safaritent.

Capita Fantastic

Ja, als het die reis, het geld en de schreeuwende kinderen op de achterbank nu maar waard is! Mama’s tillen kinderen de tent in. Papa’s volgen met tassen en koffers. Godzijdank, de plek en bedden zijn goed. Opluchting alom. Moeders komen naar buiten in zomerjurk. Met daaronder lelijke witte benen. Papa’s trekken de auto’s verder leeg en na een uur verschijnen zij in de welbekende vakantiebermuda. Papa heeft nu ook eens de broek aan en neemt een teleurstellend lauw biertje. Kijk, ik deed dat hele arriveren dus in mijn uppie. Had zelfs ijskoud bier. En niet voor papa. Kijk me gaan, Captina Fantastic.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Pim aflevering 101 vive la mam

Lees verder

  • Column Pim: <i> Tuinsetje </i>Column Pim: Tuinsetje Nina moest huilen toen ze Robert op het schoolplein zag staan. Moos zweeg terwijl hij […]
  • Column Pim: MR. & MRS. ZUCHTColumn Pim: MR. & MRS. ZUCHTHij zei: “Ik wil niet scheiden.” Toen: “Ik hou nog van je.” En hij sloot af met: “Laten […]
  • Column Pim: <i>Logeren</i>Column Pim: LogerenDe Vaderdagcadeautjes hebben er bij Robert ingehakt. Tijdens de Facetime-sessie zag ik […]