Pim aflevering 104
Pim aflevering 104

Column Pim: geheime boodschap

Er staat een bos bloemen voor de deur, met een bezorger eraan. De jongen overhandigt me een paar kilo flora en wenst me er veel plezier mee. Hier bestaan geen eens vazen voor. Mijn hersens kraken. Vergeet ik iets? Welke dag is het? Ik zoek naar het kaartje.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 104. Alle afleveringen lees je hier.

Broertjes plagen

‘‘Mama! Nina zegt dat ik de aller stomste juf krijg, maar ik krijg toch de allerliefste juf van de hele wereld?’’ Aldus Koen. Gevoelig thema van de week: maandag beginnen ook hier de scholen weer.

Geen kaartje. Van wie zou die bos nou zijn? Dan volgt Moos: ‘‘Nina zegt dat mijn juf de aller-aller-stomste is!’’ Zuslief zit in de fase ‘broertjes plagen’. Niet per se haar leukste fase.

Lees ook: Honderd %

Van Robert misschien? Nee. Waarom zou hij mij bloemen sturen zonder kaartje? Waarom zou hij me bloemen sturen? ‘‘Mama! Nina zegt dat je in groep drie helemaal niet leert lezen, maar dat is niet waar!’’ Zucht. ‘‘Nina, hou eens op!’’ Van Wim! Nee. Hij weet nog niet waar ik woon. We zijn alleen in strandtenten geweest. Met zoenmuurtjes.

Gelukkig nog geen maandag

Er stampt een boos meisje naar beneden, gevolgd door haar broertjes. ‘‘Mam, ik zei helemaal niks! Koen en Moos zijn gewoon -Wauw! Voor wie zijn die bloemen?!’’ Nee, VAN wie zijn die bloemen. ‘‘Kijk, een geheime boodschap!’’ Moos (gelukkig niet Nina) pakt iets van de vloer. Ik pak het kaartje over en lees inderdaad een geheime boodschap. ‘‘Fijne vakantie gehad, heerlijke schoonheid? Wim.’’ Prettig dat de jongens nog niet kunnen lezen. Dat wordt vanaf maandag allemaal anders.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]