Pim aflevering 106
Pim aflevering 106

Column Pim: Disneykasteeltjes

De man tegenover me draagt schoenen met Mickey Mouse erop en dat is fascinerend. Dik in de veertig, moet hij zijn. Op zijn shirt een verwassen Elvis, tussen zijn benen een Jumbo-tas.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 106. Alle afleveringen lees je hier.

Bradley Cooper!

Nu verwacht je daar een verlopen kop bij, maar hij is ongelooflijk knap. Bradley Cooper-knap. Het is dat Mickey Mouse de boel om zeep helpt, maar deze man had ver kunnen komen in zijn leven. Mijn telefoon gaat.

Pim en Wim

De man en overige treinreiscollega’s kijken op. In mijn oor klinkt Dominique. Ze wil weten hoe laat we komen. En met ‘we’ bedoelt ze Pim en Wim. Ja, ik heb Wim verwerkt in mijn toekomstplan. Geen vast contract, maar een proeftijd van drie maanden vond ik wel zo schappelijk, gezien zijn talent voor innig zoenen.

Ik ben nu onderweg naar Zandvoort, waar we samen gaan strandwandelen. Daarna een borrel bij Dominique en Erik met de oren. “Ik denk een uur of vijf.” Do wenst me plezier, zegt dat ze gin-tonic in huis heeft en hangt op. Mensen beginnen te bewegen. “Zandvoort. Eindpunt van deze trein.”

Lees ook: Iets met rood

Een randje onderbroek…

Mickey Mouse staat op en verliest zijn evenwicht, hij raakt mijn schouder. “Sorry, excuus.” Boven zijn broekrand verschijnt een randje onderbroek. OMG, Disneykasteeltjes. Op het perron staat Wim me op te wachten. Wim is knap zonder Mickey Mouse schoenen. We wandelen, flirten en kletsen. En dan vragen we elkaar naar onze lievelingsfilms. “Magnolia.”, zegt Wim. Mooi. “De mijne ook.”, zeg ik. Terwijl… mijn lievelingsfilm stiekem een Disney Klassieker is. Rapunzel.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Lees verder