Pim aflevering 107
Pim aflevering 107

Column Pim: Ivo

Omdat ik als meisje droomde van een acteercarrière –enorm goed gelukt, kuch- doe ik soms alsof ik… Nee. Dit ga ik niet hardop schrijven. Ach, fuck it: Alsof ik aan tafel zit bij Ivo Niehe.

Aan tafel bij Matthijs of Umberto zou tegenwoordig natuurlijk veel cooler zijn. Maar ik doe het al jaren met denkbeeldige Ivo en om nou ook van hem te gaan scheiden.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 107. Alle afleveringen lees je hier.

Hallo ik!

Het is overigens ook heel verhelderend, zo opnieuw met jezelf kennis maken. Dan stelt Ivo mij vragen en dan geef ik hem heel interessant antwoord. Zo van: “Pim. Ja, ik heb een jongensnaam. Vroeger wel. Op school, ja. Ik weet niet. Mijn moeder vond dat geestig. Nee, geen broers of zussen. Voor zover ik weet. Heel even. Ik was zeven en toen was hij weg. Wat ik nog weet? Dat hij veel fietste. En naar Alf keek. Precies, die serie.

De toekomst komt goed

Ik? Drie kinderen. Ja, dat is best druk. Man? Nee. Of jawel. Maar hij zit in Spanje voor werk en vindt het daar leuker. Nee, ik ben oké. Heb een Wim genomen. Actrice, ja ja. Soms. Op zich. Een vaste rol, jazeker. In Café Dotter. Als Debbie Dot. Nee… dat is geen serie. Visschotel met witte wijn, vind ik lekker. Wie? Shirley MacLaine, fijne actrice. De toekomst? Ivo, daar heb ik alle vertrouwen in. Gewoon blijven oefenen. Ja. Nee, niks op tegen. Heb zelf ook een psycholoog. Ze heet Vera en ze heeft puntborsten. Vind je dat ik haar weer eens moet bellen?”

Lees ook: Dotdag

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Lees verder