Column Pim: <i>Pimfestival</i>
Pim aflevering 111

Column Pim: Pimfestival

Het Nederlands Film Festival is in volle gang. Ik check het programma, overweeg een bezoek. Maar wanneer? Want hier vinden de opnames plaats van een eigen drama.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 111. Alle afleveringen lees je hier.

Synopsis

Waar die film over gaat? Kort samengevat: Pim is getrouwd met de knapste cameraman ever. Robert. Hij koos haar, uit alle actrices die zijn lens passeerden. Jarenlang zijn ze zielsgelukkig. Met elkaar en met hun drie per ongeluk gemaakte kinderen.

Lees ook: Banketpoes

‘Mediteren’ in Spanje

Op een dag verschuift de boel. Warmte koel, humor grimmig. Niemand weet precies waarom. Robert piept er twee weken tussenuit, mediteren in Spanje. Komt terug met een job offer he couldn’t refuse. Vertrekt weer, maar nu voor zeven maanden. Er ontstaan vermoedens van een knappe dame, eveneens in Spanje en genaamd Emily. Een tussentijds weerzien doen Pim en Robert besluiten hun huwelijk te beëindigen, zodra Robert terug is van zijn buitenlandse filmavontuur.

Jezusbaard

Pim papt intussen aan met de charmante Wim, a man she couldn’t refuse. Dan, out of the blue, Robert returns. Zonder aankondiging, met jezusbaard. Wanneer hij gewoon weer in boxershort in de boxspring gaat liggen, hij de volgende ochtend gewoon weer gladgeschoren de kinderen naar school brengt en hij bij terugkomst gewoon weer vraagt of Pim ook koffie wil, bereikt Pim haar limiet. Als ook nog eens blijkt dat die knappe dame inderdaad voor een paar weken zijn liefje was, gaat Pim Robert te lijf met de melkopschuimer. En dan gaat de bel. Ra-ra-ra. Wim zou dat nou zijn? 

Echt, ijzersterke film. Maar wanneer moet ik godsnaam naar Tulipani?

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Pim

 

Lees verder

  • Column Pim: <i>Première-borsten</i>Column Pim: Première-borstenIn haar vorige column verwende Pim zichzelf op boterhammen met roomboter en pindakaas. […]
  • Column Pim: <i>LEVELEN</i>Column Pim: LEVELENIn haar vorige column bereidde Pim zich voor op een auditie, met dank aan nieuwe foto's […]
  • Column Pim: <i>Dokter Dak</i>Column Pim: Dokter DakKom maar door met die Coca-Cola light en Etta James on speaker. Er staat een man op mijn […]