Pim aflevering 114
Pim aflevering 114

Column Pim: MR. & MRS. ZUCHT

Hij zei: “Ik wil niet scheiden.” Toen: “Ik hou nog van je.” En hij sloot af met: “Laten we dit achter ons laten.” En toen zei ik: “Dikke koekoek, Robert.” Die zag hij niet aankomen. Ik ook niet, eerlijk gezegd.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 114. Alle afleveringen lees je hier.

Wim en Emily

Maar ik was stellig: “Het is inmiddels oktober, jij hebt tien maanden lang buiten gespeeld en nu wil je weer naar binnen?” Hij viel stil. En toen begon hij over Wim. Uiteraard. En ik over Emily. Uiteraard.

Het werd een tenniswedstrijd, om de beurt sloegen we verwijten over het net, maar scoorden geen punten. Love. Plat en respectloos. Toen hij me in een van zijn zinnen denigrerend ‘actrice’tje’ noemde, smeet ik een tas door de kamer. Waar een ansichtkaart uit viel. Met op de voorkant de filmposter van Mr. & Mrs. Smith.

Brad en Angelina

Op de achterkant van dat kaartje schreef Robert in 2009: “Lieverd, loop naar boven, kleed je om en stap in de taxi die om 18:10 voor zal rijden.” Boven vond ik een galajurk op bed. Perfect fit. De taxi bracht me naar een enorme villa. Daar stond mijn eigen Brad Pitt me op te wachten. Met champagne en een knappe kop. Een weekend lang leefden we als Brad and Angelina. Nog in hun gelukkige jaren.

Precies… Robert pakte het kaartje en ik slikte boosheid weg. We keken naar elkaar.  En tsja…onbegrijpelijk, maar toen verruilden we het tennissen voor synchroon zwemmen op het droge. Ik word gek van dat gek zijn op die man.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Pim

Lees verder

  • Column Pim: <i>Logeren</i>Column Pim: LogerenDe Vaderdagcadeautjes hebben er bij Robert ingehakt. Tijdens de Facetime-sessie zag ik […]
  • Column Pim:<i>Vive La Mam</i>Column Pim:Vive La MamHoppa! Helemaal naar Frankrijk gereden. Misschien staat er één tentharing in België, […]
  • Column Pim: <i>Het Plan</i>Column Pim: Het PlanDe zomervakantie is voorbij. Morgen nemen ritme, rust en regelmaat het weer over. Kids […]