Column Pim: <i>GRACE ME</i>
Pim aflevering 117

Column Pim: GRACE ME

“Heb je nog iets lopen?” Ze vraagt het elke keer, wat lief is. Maar ik heb al tijden niks lopen en dus kan Mandy alles met mijn haar doen wat ze wil.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 117. Alle afleveringen lees je hier.

Debbie Dot

Ik kom hier al jaren. Toen ik voor het eerst kwam had Mandy allerlei ideeën over een nieuwe coupe, maar daar konden we niet veel mee, gezien ik voor de bakproductencampagne niets aan mijn uiterlijk mocht veranderen. Stond in mijn contract. Continuïteit gaat voor de kapper, dus Mandy kan niet altijd los op mijn bos.

Maar nu? Als Debbie Dot prop ik de haardos onder een pruik. Er staat geen auditie, geen draaidag en geen doorbraak in de agenda. Thuis zit een man die me terug wil, dus zijn tekst zal sowieso zijn ‘Het staat je prachtig’.

Lees ook: Tietgeld

Spotlights

Ik neem een slok koffie. “Weet je het zeker, Pim?” En of ik het zeker weet. “Make me Grace. Zij en Will zijn weer helemaal terug. Misschien helpt het mij ook terug in de spotlights.” Mandy knipoogt, pakt het bakje blubber en begint de koude drab op mijn hoofd uit te smeren.

Ze noemen het ‘leven’

We hebben het over een carrière boost. En over Chantal Janzen. Ze krijgt een jongen, wat de vrouw in de kappersstoel naast mij sneu voor haar vindt. Ze had namelijk al een jongen. Ja, ik had ook al problemen, maar ik kreeg er ook rustig nog eentje bij. Ze noemen het ‘leven’. “Zo, Pim. Even intrekken en straks is het dag grijs, hello Grace!”

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Pim

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]