column Pim aflevering 121
column Pim aflevering 121

Column Pim: Evil

De relatietherapie met Robert had Pim behalve helderheid, openheid en inzichten ook een blaasontsteking bezorgd. En nieuwe castingfoto’s gemaakt door Robert. En die hebben geholpen.

Een bitch die over de rug van anderen geld verdient en zorgt dat ze nooit verliefd wordt. Hoppa: nieuwe coupe, nieuwe foto’s en meteen een auditie. Nu eens geen keurige moederrol, maar een nare vrouw.

Zo’n film

Tot ze op een dag natuurlijk wel verliefd wordt en de onschuldige heerlijkheid in kwestie zou moeten kwetsen, wil ze een beetje trouw blijven aan haar evilness. Lukt haar dat? Of zwicht ze voor zijn goede hart en gespierde billen? Eindigen ze samen, hand in hand fietsend op twee dezelfde e-bikes? Zo’n film.

Ik lees de synopsis en castingscène, terwijl ik op mijn nagels bijt. “Is het zo nagelbijtend goed?” Robert kijkt mee over mijn schouder. Nou ja, goed? “Ik vind het vooral goed dat ze me weer eens hebben gebeld.”

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

‘Niks”

Robert zucht. “Wat is er?” Hij loopt weg. Er klinkt een geïrriteerd “niks” uit de keuken. Gefrustreerd. Gisteren kreeg hij te horen dat een jaarlijkse filmklus, die hij de afgelopen zes jaar steevast deed, naar een collega is gegaan. Vanwege zijn maandenlange afwezigheid. Zijn Spaanse avontuur. Niet leuk, maar ik heb ook even gedacht: Had je maar niet zo belachelijk lang weg moeten gaan.

Ik hoor een zak chips opengaan en daarna de enorm volwassen tekst: “Allemaal meuk. Er zit geen fatsoenlijk script meer tussen tegenwoordig.” Ik hoor hem hier smakken, heel smerig. Als hij ‘tegenwoordig’ zegt vind ik hem oud. Oud en stom. Oud, stom en jaloers. Sneu ook. Ja. Volgens mij ben ik geknipt voor de rol. Van bitch.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 121. Alle afleveringen lees je hier.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]