Pim aflevering 122
Pim aflevering 122

Column Pim: LEVELEN

In haar vorige column bereidde Pim zich voor op een auditie, met dank aan nieuwe foto’s van Robert. Helaas toch zonder succes. Net zoals de relatietherapie met Robert?

Vrienden. Ik mis ze. Niet omdat mijn man stom doet, hoor. En ook heus niet omdat ik voor de zoveelste keer de rol niet heb gekregen. Maar gewoon. Weet je wel. Toen Robert in Spanje zat bracht ik veel tijd met ze door, met Dominique en Jelle. Tot ze allebei verliefd werden en Robert weer thuiskwam.

Wippen

Zodra er partners aanschuiven, schuift er van alles mee. Porties bitterballen worden vervangen door oesters, slechts voor twee. Een paar gezellige bakken koffie worden ingeruild voor één snelle bak. “Want we gaan zo de stad in voor onze nieuwe winterjassen.” En spontaan langs wippen is er ook niet meer bij, er wordt thuis al gewipt.

Level vierhonderdzesenvijftig

Jelle heeft nu zijn James, Do haar Erik met oren. En ik heb Robert, maar die had ik al. Kijk, Jelle en Do zijn pas bij level 1, nog nergens bommen. Terwijl, ik zit al in level vierhonderdzesenvijftig. Daar barst het van de bommen. Er zijn een hoop boosters voor nodig om in een volgend level te kunnen komen.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Megabooster

Soms ben ik er bijna. Krijg ik Robert bijvoorbeeld ook mee de stad in. Maar dan blijft hij weer plakken in de Apple store en koop ik nog net voor zessen zijn winterjas. Oesters heb ik al vijf jaar niet gegeten en over wippen wil ik het niet eens hebben. Met de relatietherapie schijnen we extra levens te kunnen verdienen. Maar ik voel ze niet. Ik heb een megabooster nodig: spontaan op de koffie bij mijn vrienden, bitterballen eten en heel lang bijpraten.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 122. Alle afleveringen lees je hier.

Lees verder