Pim aflevering 125
Pim aflevering 125

Column Pim: intocht

In haar vorige column leidde het vooruitzicht van een heuse première van de film van Robert tot een Emily-alert. Dat Pim probeerde te verdoven met twee Magnums. Maar het leven gaat door en dus is daar de komst van Harvey. Uh Sinterklaas…

Dit is de dag.

Hij komt, hij komt. Of hij is er al. Deze dag, de dag van de intocht van Sinterklaas, heb ik volledig naar mijn hand heb gezet. Robert en de kinderen zijn de beste oude man aan het toezingen en dat doen ze vier uur lang. “Het hele programma”, heb ik gezegd.

En na afloop heb ik de ovenschotel van opa en oma gereserveerd, die ze daar, bij opa en oma, gezamenlijk op zullen eten. Want voor half zeven vanavond komt er niemand aan deze dag.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Suits

Ik heb zojuist een boterham met roomboter en pindakaas gesmeerd. Want dat heb ik al twee jaar niet meer gegeten. Dat zou me te dik hebben gemaakt. Maar vandaag eet ik een boterham met roomboter en pindakaas. Misschien wel vier. Terwijl ik het hele laatste seizoen van Suits kijk. Want dat mag ook op deze dag.

Niks geen administratie bijwerken, carrièremailtjes bluffen, wasmachines vullen, speelgoed rapen, in pannen roeren of boodschappen doen. En niks geen Sinterkaas-kou-kleumen voor mij. Ik zit, op de bank, met de televisie aan. Overdag ja. Kijkend naar Suits. En!

Dank u

Een boterham met roomboter en pindakaas etend. En als die boterham op is, trek ik een fles Pinot Blanc open. Inderdaad, gewoon in mijn eentje. Er zal wijn en er zal pizza zijn. Zusters staakt uw wild geraas, laat alles uit je handen vallen en wees voor een dag zelf de baas. Dank u, Sinterklaas.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 125. Alle afleveringen lees je hier.

 

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]