Column Pim: <i>Première-borsten</i>

Column Pim: Première-borsten

In haar vorige column verwende Pim zichzelf op boterhammen met roomboter en pindakaas. De aanleiding was het Emily-alert dat af ging. En die nog steeds keihard staat te loeien.

Na die heerlijke regenachtige zondag vol lekkers en mezelf, ging het leven maandag toch echt weer gezamenlijk verder. Die première van Roberts documentaire op 9 december a.s. zit me niet lekker. Alle leden van de ‘Robert-ging-zeven-maanden-naar Spanje-om-een-film-te-maken-en-had-daar-heel-kort-iets-met-Emily-club’ zullen aanwezig zijn. Dus ook poes Emily zelf. En ze zal daar niet in haar afritsbroek verschijnen, maar nog net gehuld in een lapje glansstof, waarachter ze haar bh-loze borsten laat spieken.

Flirten aan twee kanten

Zij heeft vast van die première-borsten. Borsten die zonder bh kunnen. Borsten waar alle prachtige strapless- en halterjurken voor gemaakt zijn. Jurken waarbij het flirten aan twee kanten geregeld wordt: het spiek-decolleté aan de voorkant en de blote rug en schouderbladen aan de achterkant. Zo’n jurk.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Stoute blik

Nee, ik ben er niet rustig onder. Robert heeft me verzekerd dat er niets meer speelt, maar ik weet wel beter. Ik speel ook niet meer met Wim, maar in mijn hoofd komt hij dagelijks nog even langs voor een gezellige stoute blik. Niemand kan in hoofden kijken en ik dus ook niet in die van Robert.

Spieken

De laatste relatietherapiesessie leverde geen fraaie dingen op. Onze openheid vriest langzaam dicht. En weet je, als het stuk vriest, vriest het stuk. Maar ik ben niet van plan zo’n Emily er in de tussentijd overheen te laten schaatsen. Dus ik ga mee. Ik ben tenslotte de vrouw van de regisseur. Roberts regiedebuut als cameraman, daar ben je bij als echtgenote. Misschien dan mét bh en zonder halterjurk, maar spieken kan ik ook.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 126. Alle afleveringen lees je hier.

 

Lees verder

  • Column Pim: <i>LEVELEN</i>Column Pim: LEVELENIn haar vorige column bereidde Pim zich voor op een auditie, met dank aan nieuwe foto's […]
  • Column Pim: <i>Pimfestival</i>Column Pim: PimfestivalHet Nederlands Film Festival is in volle gang. Ik check het programma, overweeg een […]
  • Column Pim: <i>Dokter Dak</i>Column Pim: Dokter DakKom maar door met die Coca-Cola light en Etta James on speaker. Er staat een man op mijn […]