column Pim aflevering 127
column Pim aflevering 127

Column Pim: PIETER-JAN

In de vorige aflevering maakte Pim zich nog steeds druk haar ‘rivaal’. Dit keer over de geschiktheid van de borsten van Emily in een premièrejurk.

Het leed der scheidingen

Hij dacht de wereld een stukje mooier te maken. Het helpen van de medemens werd zijn missie en hij koos voor de psychologie. Vervolgens zag hij het leed der scheidingen en specialiseerde zich in relatietherapie. Huurde op een dag een mooie ruimte, kleedde het gepast neutraal aan. Met zo’n dubieus schilderij aan de crèmekleurige muur.

Hij zette zijn oren, die zo kundig kunnen luisteren, wagenwijd open. Hij behoedde zijn eerste cliënten voor een vechtscheiding. Het volgende stel hielp hij liefdevol uit elkaar. Die gaan nu met nieuwe partners en alle kinderen ieder jaar gezamenlijk op vakantie. Naar Toscane. Ja, Pieter-Jan is een hele goeie. En tot vrijdagochtend genoot hij van zijn succes.

Tekst kwijt

Tot vrijdagochtend, toen Robert & Pim voor de zesde keer op zijn divan kwamen liggen. Robert sprak uit dat hij me niet mee wil hebben naar zijn première. Met als reden: “Ik wil niet dat jij een scene gaat schoppen daar.” Nou ben ik misschien actrice en niet vies van een beetje drama, maar ik zou zijn feestje nooit verpesten.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Dus dat zei ik. “Niet opzettelijk tenminste. Misschien alleen als je Emily hartstochtelijk zou begroeten. Of gewoon zou begroeten. Of alleen oogcontact zou hebben. Maar verder. Nee. Zou ik nooit doen.” We maakten elkaar vervolgens uit voor wat diersoorten en Robert eindigde met eigenlijk best wel een goeie grap.

Pieter-Jan luisterde, fronste en keek op zijn blaadje, alsof hij zijn tekst kwijt was. En zei toen: “In mijn hele carrière als therapeut, ben ik mensen zoals jullie nog nooit tegengekomen.” Dat is leuk, Pieter-Jan. Maar zijn we te redden?

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 127. Alle afleveringen lees je hier.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]