pim aflevering 133
pim aflevering 133

Column Pim: M O G G U H

Dat je bij het uit bed stappen je nek verrekt. Dat je onderaan de trap de laatste trede mist. Een ontbijtbord uit je handen flikkert. Daarbij je glas wordt omgestoten. Je dus in de hagelslag en thee stapt, op sokken.

Eierdoos

Je vloekt en de kinderen je wijzen op je taalgebruik. Dat een van de drie je ook nog even helpt herinneren aan het feit dat hij vandaag een eierdoos mee naar school moet nemen. Voor de kerstknutsel. En dat je die niet hebt. Maar dat je als moeder zelf dus best een behoorlijke eierdoos bent.

Dat je een willekeurige jas aanschiet, maar ook nog moet plassen. Dat intussen een van de kinderen de rits van zijn enige winterjas kapottrekt. Je dus op zoek moet naar een andere. En dat je die dan niet kunt vinden. Dat zoonlief maar in drie truien en een te krappe zomerjas naar school moet.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Gêne

Dat zijn broertje daar een grap over maakt en er gehuild wordt. Dat je in deze staat van ontbinding nog troost moet bieden. Dat onderweg naar school je telefoon uit je zak glijdt. Uit elkaar valt op straat, de batterij een meter verder en pasjes all-over. Dat je dochter vol gêne vooruit fietst en je daar zenuwachtig van wordt.

En dat je uiteindelijk in de klas door de vader van Jasper wordt aangesproken over je rok die vanachter in je panty is blijven steken. Dat je ter plekke door de linoleumvloer wil zakken. Je afdruipt naar je koffietent. Die dicht is wegens lekkage. Zo’n ochtend.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 133. Alle afleveringen lees je hier.

 

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]