Column Pim: X FOR THE GIRLS

Mijn kerstgroet aan alle Girls:

Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit jaar lekker aan de kerstbomen, geniet van alles waar je stiekem al jaren trek in hebt. Aan alle vrouwen die zware shag roken: maak me blij en zing ‘Last Christmas’ voor mij.

Volksverhuizing met gel in het haar

Aan alle kersverse moeders: sterkte met de volksverhuizing naar het ouderlijk huis voor een kerstdiner met soep van je schoonzus. Je moet maar zo denken: die Maxi-Cosi, Bugaboo, luiertas XL, flessenwarmer en dat campingbedje zijn gelukkig maar duur en tijdelijk.

Voor alle moeders met groter grut: Jij bent de baas en als jij zegt dat ze in dat nieuwe strakke overhemd en gel in het haar naar ome Kees en tante Wil moeten, dan gaan ze in hun nieuwe strakke overhemd en gel in het haar naar ome Kees en tante Wil.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Seks

Aan alle schrijfsters: schrijf je kerstverhaal vol en schaamteloos. Liefst over seks. Bedankt. Aan alle vrouwen met een leven in balans: waar zijn jullie? Ik kom graag eens langs voor een folder. Aan alle gelukkig getrouwde vrouwen: bof en geniet van jullie Kerstman (of Kerstvrouw)! Alle minder gelukkig getrouwde vrouwen: bel een vriendin, spreek af, wordt liederlijk lam en maak een nieuw plan.

Aan alle alleenstaande vrouwen: nodig ze allemaal uit. Benja B, Egbert-Jan W, Barry A. Wat? Tuurlijk, Patrick Dempsey. Gewoon doen. Aan alle vrouwen die ik niet vergeet, maar niet aan kan spreken vanwege het maximaal aantal woorden van de column: maak er een paar mooie, warme en blije feestdagen van.

Pim

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 135. Alle afleveringen lees je hier.

 

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column PIM: HULPVERLENINGColumn PIM: HULPVERLENINGEen vriendin van een vriendin van mijn vriendin Dominique gaat op reis. Vluchtelingen […]