Pim aflevering 80
Pim aflevering 80

Column Pim: winst

‘‘Bent u Mevrouw Pim Pretty Gorgeous?’’ De vrouw zegt het alsof ze een prijs uitreikt. Slijmbal. Dit is de tweede bos via Fleurop. Maar ik denk nog steeds: Pleur-op.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten in een column of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 80. Alle afleveringen lees je hier.

Groene bodywarmer

Robert probeert zijn dronken reactie op mijn telefoontje goed te maken. Ik knik naar de veel te blije mevrouw in groene bodywarmer. ‘‘Goeie tekst, vindt u niet?’’ Ik knik, doe de deur dicht en flikker de bos op tafel.

Lees ook: Lichaam, Geest en iDeal

En ik zucht. Twee keer. Nou. Zal ik dan maar reageren? Een subtiel raak appje misschien? Eigenlijk helemaal geen zin in. Meneer heeft mijn tintelscheuten ingeruild voor een afknapper. Hij zoekt het maar uit.

Eten wat de onrust stilt

Vanaf nu focus ik me op de kinderen, gezelligheid en de pruik van Debbie Dot. Morgen draai ik proef. Ze zijn bij Café Dotter al om: ik tapte top, mijn accent was goed en de pruik stond me enig. Winst. De jurk paste ook perfect. Uh, glansloze winst. Sinds Robert weg is drink ik meer latte‘s, meer Pinot Blanc en eet ik alles wat de onrust stilt. ‘‘Ja, dat gaat allemaal in je huid leggen hangen.’’, zei mijn moeder gisteren. Ik moest ervan huilen.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Nou jank ik snel de laatste tijd, hoor. Ben ook al twee dagen stuk van het filmpje op You Tube, van dat getalenteerde meisje met haar handpopkonijn bij America’s got talent. Dat ze dan gejuich en duizend van die gouden snippers wint. Ik win dan weer twee bossen bloemen van een knappe zak in Spanje. Ach, zolang er winst is…

Pim - handtekening

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]