column Pim
column Pim

Column Pim: Tot ‘soap’ ver

Inmiddels is mijn leven geen film meer, maar een soap. Wat vooraf ging: Hij en Zij zijn negen jaar bij elkaar en maken samen drie kinderen. Dan, zeven jaar en een chaotisch leefpatroon verder, beginnen ze allebei aan zelfontwikkeling. Ze dreigen hierdoor uit elkaar te groeien. Toch overleven ze Kerst en Oud & Nieuw.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 87. Alle afleveringen lees je hier.

‘Voorlopig’

Maar dan, in het koude januari van dit jaar, besluit Hij voor zichzelf te kiezen en vertrekt naar Spanje voor een reis der bezinning. Na twee weken komt Hij terug. Met allerlei nieuwe plannen en een gezond eetpatroon, waar Zij dan weer niks mee kan. Ze besluiten zeven maanden op afstand te leven: Hij in Spanje met een carrièrekans, Zij in Nederland met de kinderen. Zij en diezelfde kinderen zullen hem bezoeken in de schoolvakanties. Al in de eerste vakantie gaat het mis. Hij en Zij hebben hele verschillende interesses. Ze besluiten ‘voorlopig’ uit elkaar te gaan. Lekker vaag, dat ‘voorlopig’.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Dus, als Hij na zoveel weken tussendoor naar Nederland komt omdat hij de kinderen mist, weten zowel Hij als Zij niet goed wat ze met elkaar moeten. Behalve seksen op de bank. Want dat blijkt vertrouwd en superlekker. Tsja.

Lees ook: Pim: Logeren. 

Wat vinden de lezers?

Tot zover de synopsis, nu willen jullie weten hoe het verder gaat. Al is het te vroeg voor een ‘zomercliff’. De lezers zien het zo: 50% vindt dat we gewoon erg bij elkaar moeten blijven. 30% verwacht een scheiding. 15% wil dat die Emily van een klif valt (o.i.d.) en 5% vindt het een zooitje. En dat is het ook. Ben zelf ook erg benieuwd. Naar de rest van mijn leven.

Pim 87 tot soap ver

Lees verder

  • Column Pim: <i> Doktersmop </i>Column Pim: Doktersmop Negatief. Zei ik toch, een zwangerschap kon het plot niet zijn. Maar wat dan wel? Hoezo […]
  • Column Pim: <i>Lipglosstalent</i>Column Pim: LipglosstalentHet cruciale relatiegesprek begon ik uiterst rustig. Dat leek me knap en beter. Ik zei […]
  • Column Pim: <i>Logeren</i>Column Pim: LogerenDe Vaderdagcadeautjes hebben er bij Robert ingehakt. Tijdens de Facetime-sessie zag ik […]