column Pim
column Pim

Column Pim: ‘‘BANANA!!!’’

En wat doen vaders en moeders als ze het even niet meer weten? Precies, met de kinderen naar de bios. We zijn duidelijk niet de enige die zich hebben ingeschreven voor de gele, maffe bananeneters 3.0. De zaal zit stampvol.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 88. Alle afleveringen lees je hier.

Stressvreter

Mijn doos popcorn is al leeg. Er zijn vrouwen die geen hap meer door hun keel krijgen in tijden van relatiecrisis. Die zijn dan misschien ongelukkig, maar wel reteslank. Helaas behoor ik tot de groep stressvreters: ongelukkig en opeens dik.

Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

‘‘Banana!!!’’, schreeuwt Moos in mijn oog. De sfeer zit er goed in. Robert helpt Nina met haar vlecht, die vastzit in de rits van haar jas. Ze gilt erbij alsof ze sterft. Robert kan dat goed, rustig blijven terwijl haar meisjesdecibellen al je gespaarde redelijkheid killen. O jongens, wat hou ik van deze man. Maar waarom wil ik dan ook keihard popcorn naar hem gooien? Hoe moet dit nou verder? Kom op Pim, niet denken nu. Kijk naar die gezellige film.

Lees ook: Terug naar de jaren ’80 in <i>Despicable Me 3</i>

Morgen is morgen

Ik zie Gru en Balthazar Bratt in een jaren 80 ‘dansgevecht’. Supergeestig. En ah, daar is kleine Agnes. Ze opent een slaapkamerdeur, waarna alle meisjes in de zaal tegelijkertijd hardop smelten bij het zien van een reusachtig, roze stapelbed van drie hoog: ‘‘Aaahhhh!’’ Ouders lachen. Roberts lach is hard, vol en grappig. Die stomme 3D-bril staat hem potverdikkie gewoon hartstikke goed. Deze man mag morgen toch niet vertrekken? Terug naar zijn Spaanse-nieuwe-tijdelijke-of-misschien-wel-voor-altijd-leven. Stop Pim, niet denken. Morgen is morgen, nu is nu. Focus op die Minions. Ja. Nee. ‘k Heb onrust. ‘‘Banana!’’ Iedereen kijkt. Riep ik dat?

Pim 88 Banana

Lees verder

  • Column Pim: <i> Lek in de bios </i>Column Pim: Lek in de bios ‘‘Mam! Je ogen plakken aan je wangen!’’ Joe. Alles alleen doen begint zijn tol te eisen. […]
  • Pim: <i> Vaderdag </i>Pim: Vaderdag In plaats van boodschappen doen voor het ontbijt op bed, bezochten we Primera. Waar de […]
  • Column Pim: <i> POEP KAK SCHIJT </i>Column Pim: POEP KAK SCHIJT Nooit hardop zeggen dat het goed gaat. Vanmorgen vroeg Nina wanneer we naar papa in […]