column Pim aflevering 90
column Pim aflevering 90

Column Pim: Ludduvuddu

Nou er is gehakt, hoor. In knopen en de trouwbeloftes. Als een pump zonder hak, als een wijnglas zonder pootje, zo voel ik me. De waterproofmake-up heeft het ook opgegeven, ik huil al om een beschuitkruimel in mijn decolleté. Ze noemen het ‘luddevuddu’.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 90. Alle afleveringen lees je hier.

Zelfs Harvey helpt niet..

Dominique kwam gisteravond aan met Harvey-quotes en schepijs. Maar zelfs mister Specter kon mijn lach nergens vinden. De kinderen zijn er dwars van, wat logisch is. Mama huilt en dat hoort niet. Papa is weer naar zijn Spaanse cursus gelukkig zijn en het enige mannelijke rolmodel voor ze nu, is Jelle. Geeft niks, ze weten zich later in elk geval stijlvol te kleden. En met de piemelvragen komt het dan ook wel goed, daar weet Jelle alles van.

Misschien ook interessant: Pim: Doorhakken

Tony helpt wel..

Maar ja, wie leert ze die legobakken sjouwen? Of in bomen te klimmen? Tuurlijk kan ik dat ook. Maar ik lig hier op de bank aan mijn derde reep Tony’s. En zie voorlopig geen verbetering. Er komt nu ook misselijkheid bij. En een stijve nek van het tv-kijken. Superknap geen Sleepless in Seattle gekozen, wel Glow, een nieuwe serie op Netflix. Over vrouwen die letterlijk worstelen, in plaats van figuurlijk. Dat leek me prettig.

Lees ook de column Nadine vs NY over de serie Glow.

Het laatste stukje Chocolonely roept. Robert van der Wetering, na dit stukje wordt alles anders. Dan word ik harstikke erg gelukkig. Jij een Emily? Nou, ik een Emilio. Ha! Maar pas na dit stukje.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim 90 Ludduvuddu

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]