Pim aflevering 91
Pim aflevering 91

Column Pim: Opstijgen

Ik dacht: ‘‘Schouders eronder, Pim. Pruik op en borrels schenken. Debby Dot is je enige redding. Stop het gejank op een bank. Er zijn kinderen bij. Zonder Robert moet er brood op de plank.’’ En hoppa. Kijk me gaan.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 91. Alle afleveringen lees je hier.

Joep Yuppen

Het is retendruk in het Café. Veel ‘Joep Yuppen’ vanavond. Een groepje piloten, ik hoor het al. ‘‘Dag beauty, heb jij voor mij een biertje?’’ Deze captain verft zijn haar en laat dat duidelijk niet door de kapper doen. Maar met een pruik op mijn hoofd ben ik niet in de positie iets te zeggen over zijn mislukte ‘Kruidvatspoelingexperiment’. Vind ik dan weer. ‘‘Tuurlijk meneer. Fluitje of een vaasje?’’

Hij heeft geen idee..

Dat ‘meneer’ vindt hij moeilijk, ik zie het aan zijn adamsappel. ‘‘Zeg maar Jos. Een vaasje. En hoe mag ik u noemen?’’ Hij kleedt me met ogen uit terwijl ik tap. ‘‘Jij. Je mag me ‘jij’ noemen.’’, zeg ik. Zijn stoute blik maakt hem niet knapper. De schat heeft geen idee van de schoudervullingen in mijn bh en de slappe lokken onder de pruik.

Lees ook: Pim: Bodyslut

Ah, daar is zijn copiloot, die naast hem aan de bar komt staan. Ze gaan er samen eens goed voor hangen. ‘‘Zit Jos weer te flirten? Kijk maar uit hoor, voor je het weet vliegt Tom Cruise hier je naar de Bahama’s en legt ie je in de watten.’’ De avond zal niet omvliegen, vrees ik. Maar hé, ik ben van de bank af!

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende Pim in je timeline.

Pim 91 Opstijgen

Lees verder

  • Column Pim: <i>Schuldklier</i>Column Pim: SchuldklierVera luisterde vijftien dure minuten naar een onverwachtse monoloog over mijn […]
  • Column Pim: <i> Vacature </i>Column Pim: Vacature Kijken of ze die rode wijnvlek eruit hebben gekregen. Terwijl ik fiets, op weg naar de […]
  • Column Pim: <i>winst</i>Column Pim: winst‘‘Bent u Mevrouw Pim Pretty Gorgeous?’’ De vrouw zegt het alsof ze een prijs uitreikt. […]