column pim 94 buikgesprek
column pim 94 buikgesprek

Column Pim: Buikgesprek

De kinderen hadden papa net aan de telefoon. Na verhalen over eindrapporten, partijtjes en de kapotte knie van Koen, kreeg ik de telefoon in mijn hand. Met de tekst van Nina: ‘‘Hier mam, jullie moeten wel blijven praten anders krijg je een vechtscheiding, net als de vader en moeder van Juultje uit mijn klas.’’ Zo. Bam.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 94. Alle afleveringen lees je hier.

Die logeerboerderij

Robert vroeg me heel praktisch naar een logeerboerderij, waar we vier jaar geleden verbleven tijdens een vakantie in Frankrijk. We gingen kamperen met de tent van Sjaak en Lone, die zo lek bleek als een mandje. Sjaak en Lone zijn geen vrienden meer.

We belandden via via bij die logeerboerderij. Heel geschikt als filmlocatie. Vandaar de vraag aan mij of ik nog wist hoe die mensen heten. Geen idee, mijn geheugen is na de tweeling gatenkaas. Kan ook door de witte wijn komen. Die boerin vond ons zielig met drie jonge kinderen en Sjaak en Lone als vrienden, dat wist ik nog wel.

‘PUTAIN!’

We kregen de mooiste kamer. Robert en ik lachten weer even. Gek, dat die mislukte vakantie achteraf een fijne herinnering blijkt te zijn. We haalden het beeld terug van Nina, net vier en sjouwend met zes stokbroden, die steeds vielen en dat we haar hoorden zeggen: ‘‘putain!’’

We hebben net opgehangen. Met aardige woorden. En nu heb ik er weer zo’n weke, warme buik van. Ik vind uit elkaar gaan maar onduidelijk. Misschien hoort dat ook zo. Ik bedoel, Soof en Kasper gingen ook niet superhelder en gemakkelijk uit elkaar.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

column pim 94 buikgesprek

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]