Pim
Pim

Column Pim: kamperen met mezelf

Als je de hele zomervakantie eigenlijk met je kont en het hele gezin in Spanje zou zitten. Maar dat wegens een relatiebreuk niet doorgaat, is zes weken binnenspeeltuin best een sneu alternatief.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 95. Alle afleveringen lees je hier.

Glamping!

Dus, ik geloof dat ik zojuist een camping heb besproken. Jawel, dit moedertje alleen gaat gewoon kamperen met haar kroost. Oké, wel in zo’n safari-lodge-glamping-tent. Met wc en douche en zo. Maar toch, daar zijn ook muggen. Een last-minute, dus met korting. Nog steeds een bak geld. Maar de opbrengst van vier draaidagen in de rol van zuster Martha voor een treurige web-serie, stop ik graag in een beetje avontuur.

Lees ook: vacature

Met mezelf

Het is alleen nog niet zover, we gaan pas over drie weken. Want, de kinderen verheugden zich terecht ook op papa. Nou kwamen mijn schoonouders met een voorstel: zij gaan twee weken bij Robert op bezoek en nemen de kinderen mee. Ik moest slikken, maar zo gaan we het toch echt doen. Ze vertrekken woensdag om half tien en vanaf dat moment zal ik het twee weken met mezelf moeten doen.

Lochem? No way!

Maar wat eigenlijk? Jezus, ik hoef nu toch niet op zo’n knutselreis naar Lochem met allemaal vrijgezellen? O my god: ‘Loner-arrangement, inclusief schilderpakket en 1-persoonskamer toeslag.’ No way. Ik moet iets doen, iets met leuke mensen, pumps en Martini. Give me the phone, this woman does not go to Lochem, on a bike, painting a cat in numbers!

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]