Pim
Pim

Column Pim: de Pizzavader

Zonder kinderen in huis zie ik opeens dingen. Bijvoorbeeld gebrek aan talent voor huisinrichting. Die groene muur: WHY? En dan die Action-decoraties, dat ongesorteerde speelgoed en de drie bijna dooie planten.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 95. Alle afleveringen lees je hier.

Twee weken nagels lakken

Met de kinderen thuis, heb ik blijkbaar hele andere prioriteiten. Goed, ik heb twee weken om deze zooi aan te pakken. Ik kan het ook niet doen. Twee weken alleen thuis. Dat zou toch moeten voelen als ‘‘Fucking-lang in bad, nagels lakken, benen scheren en vriendinnen bellen dat ik eraan kom!’’ Maar ik sta hier in mijn sweatpants gewoon een potje van slag te zijn.

Diepvries roerbak

Net terug van boodschappen doen. Normaal gesproken een kar vol, nu een treurig mandje met een zak diepvries roerbak en een fles wijn. Die nu opengaat. Of is dat geen goed idee? Ik herinner mij een avond alleen waarop ik dwars en ongelukkig in bad en aan de zuip ging. Toen ben ik ’s nachts dronken gaan appen. O ja, iets met een vader uit de binnenspeeltuin.

Lees ook: Djonken in bad

Dag Tarzan?!

Voel ik me nou opeens beter? Ja, de pizzavader. Heb ik zijn nummer nog? Dat was wel een knapperd. Hier, jawel. De pizzavader, ik heb hem nog! Oef. Ja. Nee. Dat was een kansloos berichtje: ‘‘Dag Tarzan, haal me hier weg, kom hier met je liaan.’’ Dat moet ik rechtzetten. Ik bedoel, dat ben ik aan hem verplicht. En deze keer eerst appen en dan pas aan de zuip. Beter.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]