Column Pim: Notting Hill Vlinder

Kijk, Jelle heeft tegenwoordig James de choreograaf en Dominique haar tinder-Erik met oren. Allemaal gelukkig en verliefd en allemaal te druk om af te spreken. Terwijl hier mijn man is gevlogen en de kinderen bij hem vakantie vieren. Dus toen de pizzavader na mijn excuusbericht voorstelde samen koffie te gaan drinken, heb ik ja gezegd. En of dat nou moreel gezien handig is, ik vraag het me gewoon niet af.

Naast acteren, drie kinderen, man Robert en therapeut Vera, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Op Girls in Film laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer column Pim aflevering 95. Alle afleveringen lees je hier.

Dit is het

Want even, bij het zien van zijn profielfoto, vloog er zo’n Notting Hill-vlinder door mijn buik. En buikvlinders mag je niet negeren, in een wereld vol narigheid. Hij wil afspreken op het strand. Wat dan wel weer jammer is met mijn slappe haar en windkracht zeven. Maar het gekke is, het kan me niks schelen.

Wil je op de hoogte blijven van Pim? Volg Girls in Film op Facebook dan verschijnt de volgende column Pim in je timeline.

Dat verstoppertje spelen met imperfectie, daar ben ik ook klaar mee. Nee, ik krijg mijn haar niet vol en die buik drink ik ook niet meer weg. Dit is het. Dus take me or leave me. Het eerste graag.

Tijd voor de date..

We hebben live eigenlijk nooit een woord met elkaar gesproken, hij en ik. Alleen maar net iets te lang naar elkaar gekeken, terwijl onze kinderen een ballenbak deelden. En wij vervolgens telefoonnummers. Wat best snel en gek was.

Het moest misschien zo zijn, mijn dronken app-poëzie waar hij terecht op afknapte. Het was toen te vroeg voor koffie, nu is alles anders. Nu mag ik best op date met de pizzavader. Misschien wel leuk om eens te vragen hoe hij heet.

Lees ook: de pizzavader

Pim 97 notting hill vlinder

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]