trailer van taal is zeg maar echt mijn ding
trailer van taal is zeg maar echt mijn ding

‘Daar moet een piemel in’. Taal is zeg maar echt mijn ding #trailertip

Geïnspireerd op het gelijknamige bestseller van Paulien Cornelisse komt er nu de film: Taal is zeg maar echt mijn ding, geregisseerd door Barbara Bredero (bekend van oa Mees Kees, Floor Faber). Fockeline Ouwerkerk speelt de hoofdrol. Naast oa Egbert-Jan Weeber, Peter Faber, Annet Malherbe en Tarikh Janssen.

Bron: eOne

“Alles wat je langer doet dan vier maanden, is voor altijd.”

Anne (Fockeline Ouwerkerk) werkt als redactrice bij een glossy, maar mag alleen schrijven over oppervlakkige onderwerpen en dat begint te vervelen. Haar wordt vertelt dat alles na vier maanden voor het leven is. Die uitspraak is doorslaggevend en Anne besluit ontslag te nemen en een baan met meer diepgang te zoeken. Ze wil weg uit de dagelijkse sleur en opzoek naar de liefde van haar leven.

Op de hoogte blijven van de leukste #trailertips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Een ‘feelgoodfilm’

Aan AD laat de scenarist weten dat de film “een soort Nederlandse Bridget Jones” moet worden. “Uit de stukjes heb ik een personage geschapen, een vrouw van begin dertig, bij wie niet alles in het leven is gelukt. Zij heeft niet de goede baan, niet de juiste vrienden en ook in de liefde vlot het niet.” Een soort Nederlandse Bridget Jones? Dat klinkt in ieder geval al goed in de oren.

De trailer is al helemaal ‘feel good’. Je ziet liefde, drama en dit met een grappige ondertoon. Een film waarvan je zeker weet dat het goed af gaat lopen. Misschien is deze dame niet zo onhandig als Bridget Jones, maar de ingewikkelde liefde die centraal staat in de Bridget Jones’ films lijkt in deze film ook zeker terug te komen. Wij zijn benieuwd.

Taal is zeg maar echt mijn ding is vanaf 18 januari 2018 te zien in de bioscoop

Bron afbeelding boven artikel: eOne

Lees verder