Dansend naar Harvard in Netflix’ komische Step Sisters #trailertip

Na Pitch Perfect 3 zijn wij weer helemaal in voor vrouwengroepen die strijden om een danswedstrijd te winnen. En dan is het ook erg goed nieuws als je de trailer van Step Sisters, een Netflix Original Film, ziet. Deze film heeft dezelfde vibe en ook talentvolle vrouwen in de hoofdrol. En -toeval of niet- ook dezelfde choreograaf.

Lees hier hoe wij Pitch Perfect 3 vonden: Het laatste aca-chapter #GiFkijkt 

Waar gaat de film over?

De rol van Jamilah Bisho in de film Step Sisters wordt gespeeld door Megalyn Echikunwoke (That 70’s Show, 24). Haar achternaam betekent letterlijk de leider van mannen. De mannen heeft ze ingeruild voor vrouwen in de film. We zien haar dan ook een studentenvereniging met voornamelijke blanke vrouwen begeleiden om ze zo naar de top van een stepdance-kampioenschap te krijgen. Dit harde werk doet ze niet voor niets, want door de chaotische groep zonder ritmegevoel te begeleiden krijgt ze een ticket rechtstreeks naar Harvard. Het is haar grote droom om daar een rechtenstudie te volgen.

Andere rollen worden gespeeld door Matt McGorry (John Bennett in Orange is the New Black), Lyndon Smith, Eden Sher en Alessandra Torresani. Het script is van Chuck Hayward die ook de Netflix-serie Dear White People schreef.

 19 januari te zien op Netflix

Girldrama

De trailer ziet er heerlijk uit! Een echte strijd en een lichte komedie met een vleugje girldrama. Een soort mix-up van Step Up en het Pitch Perfect-gevoel.

Op de hoogte blijven van de leukste nieuwe #trailertips? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram!

 Bron afbeelding boven artikel: Netflix

Lees verder