eerste beelden van de serie Soof: een nieuw begin
eerste beelden van de serie Soof: een nieuw begin

De eerste beelden van de serie Soof: Een Nieuw Begin

Het aftellen is begonnen! Nog maar drie weken en dan kun je de serie Soof: Een Nieuw Begin bij Videoland kijken. Maar wat gaan we precies zien? Videoland heeft alvast een paar scènes vrijgegeven en wij nemen je alvast mee in het nieuwe verhaal.

# 1: “Een beetje influencen”

Soof heeft haar restaurant ‘de Kooksoof’ nu aan huis. Lekker makkelijk, want dan kunnen huishoudelijke klusjes gewoon even tussendoor en heeft ze meer tijd voor de kinderen. Dat is het idee. Als single moeder heeft ze toch al veel balletjes hoog te houden, dus dat de reistijd tot het verleden behoort, komt goed uit.

Na een fikse verbouwing is het eindelijk zover: de grote (her)opening staat voor de deur. En dan kun je best wat publiciteit gebruiken, toch? Daarom nodigt Soof de charmante foodvlogger Didier (Peter Vandemeulebroecke) uit. Hij heeft tenslotte heel veel volgers en het lijkt Soof wel wat als hij een beetje komt ‘influencen’. Maar of dat nou zo een goed idee is… Hun eerste ontmoeting zie je hier:

# 2: “Jouw probleempje”

Kasper woont nog steeds in zijn ‘mancave’, aka de loods die hij als woonruimte heeft ingericht. De kinderen waren er al even klaar mee, maar ook de huurbaas vindt het wel mooi geweest en zet hem per direct op straat.

Kasper heeft een oplossing in gedachte, maar de vraag is wat Soof daar van vindt.

Een kijkje achter de schermen? Bekijk dan de aflevering van In her Shoes met regisseur Anne de Clercq of lees onze setverslagen. Volg Girls in Film ook op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

# 3: “Niet normaal”

Misschien is het toch best praktisch Kasper op zolder. Dan kan hij de boel verbouwen en dan splitsen ze het huis en verkopen de bovenste etage. Met dat geld kan Soof Kasper uitkopen en dan kunnen ze ook financieel uit elkaar.

Maar oké, je ex op zolder blijkt toch een dingetje. Zeker in een gehorig huis. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de situatie dat zijn nieuwe vriendin er constant is? Soof heeft daar een weloverwogen antwoord op.

Vanaf 24 november zijn alle tien de afleveringen van seizoen 1 in één keer te zien bij Videoland. Later komt de serie ook op RTL. Ondertussen wordt al gewerkt aan een tweede seizoen!

Soof: Een Nieuw Begin is, net als de twee films, geproduceerd door Millstreet Films en KeyFilm. Meer info over het eerste seizoen? Lees ook: Wie en wat zien we in Soof: Een Nieuw Begin.

Lees verder