trailer van Dumbo
trailer van Dumbo

De eerste trailer van Dumbo is zó vertederend! #trailertip

Terwijl we op de redactie ons nog aan het beraden zijn of we al dan niet naar The Nutcracker and the Four Realms zullen gaan, komt Disney met de eerste trailer van Dumbo. De live action film over het olifantje met de grote oren die vanaf 27 maart 2019 in de bioscoop te zien zal zijn. De trailer is ernstig vertederend. En ook best zielig…

Over Dumbo

Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant. De enorme oren maken deze olifant een lachtertje in een circus waarmee het toch al niet zo goed gaat. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback. Dit komt ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore.

Hij rekruteert vervolgens de bijzondere olifant voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.

Tim Burton is regisseur van de film. Het is de eerste keer dat hij een live action film voor Disney regisseert. Eerder maakte hij wel Alice in Wonderland (2010). Dit was echter een vervolg op het oorspronkelijke verhaal en geen live action variant daarvan.

Bekijk de trailer van Dumbo

Volg Girls in Film ook op Facebook | Instagram | YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meer live action van Disney

Dumbo is niet de eerstvolgende en ook zeker niet de laatste Disney animatie die als live-action film wordt uitgebracht. Dumbo is vanaf 27 maart 2019 te zien in de bioscoop. In december kunnen we nog naar Mary Poppins Returns en komen en Aladdin (22 mei 2019) The Lion King (verwacht tweede helft 2019) volgend jaar naar het witte doek.

In dit artikel lees je welke klassieke Disney animaties straks nog meer als live action film te bewonderen zijn. 

foto boven artikel: © 2018 Disney Enterprises, Inc.

Lees verder