favoriete films en series van Imanuelle Grives
favoriete films en series van Imanuelle Grives

De favoriete films en series van Imanuelle Grives

Wat zijn de film & serie favorieten van actrice Imanuelle Grives die vanaf 2 maart te zien is in

Imanuelle Grives
Imanuelle

Tuintje in mijn Hart en vanaf 9 april in het tweede seizoen van Vechtershart? Girls in Film vroeg het haar.

Favo film:

“Ik vind de X-Men-films keer op keer fantastisch. Als ik ze kijk, zit ik er meteen helemaal in. Ik hou van de personages, het hele mythische dat ze eraan verbinden en ik hou ervan om te denken: Ja, maar wat als ík Storm zou zijn?”

Favo Nederlandse film:

Quiz met Barry Atsma en Pierre Bokma vond ik heel erg goed. Het is een ondergewaardeerde film, dus ik zou ‘m wel als tip mee willen geven.”

Favo serie:

“Ik ben echt fan van Penoza, dat is toch een van de allerbeste series. En ik keek altijd graag naar True Blood, al vond ik het laatste seizoen een beetje vergezocht en afgeraffeld.”

Favorieten Imanuelle Grives
Monic Hendrickx en Raymond Thiry in Penoza V.

We hebben ook de hoofdrolspeelster van Penoza naar haar favorieten gevraagd. Benieuwd welke dit zijn? Je leest de favorieten van Monic Hendrickx hier

Favo romantische komedie:

“Toch wel de films van vroeger zoals Notting Hill en There’s Something About Mary.”

Hard gelachen om:

“De laatste film waarom ik heb gehuild van het lachen, is New Kids. Dit soort humor mag van mij veel meer te zien zijn in Nederland, we zijn best wel braaf.”

Gehuild om:

“Je kunt me beter vragen waarbij ik niet huil; ik ben stiekem best wel een huilebalkje. Als ik een film kijk en iemand gaat janken, krijg ik al een brok in mijn keel, ook als het slecht geacteerd is.”

De favorieten van nog meer acteurs en makers vind je hier. Volg Girls in Film op Facebook om ook de favorieten in je timeline te zien. 

Afbeelding boven artikel: Imanuelle in Tuintje in Mijn Hart (links op de foto)

Lees verder