favoriete films van Nadine
favoriete films van Nadine

De favoriete films en series van Nadine van Asbeck

Je kent haar van de serie A’dam & e.v.a, uit de film Bloed, Zweet en Tranen of van haar wekelijkse column op deze website. Hieronder vind je de favoriete films en series van Nadine van Asbeck.

All time favorite

”Eigenlijk een onmogelijke vraag. Bronson, The Usual Suspects, Grease, The Apartment, bijna elke film met Jack Nicholson.”

Hard gelachen om

”Zijn meer series dan films… Absolutely Fabulous, Modern Family.

Lees ook: Modern Family is een uitstekende remedie tegen een winterdip.

Spannendste film

”Beste Nederlandse film: Simon, blijft toch een van de beste films ooit. Op een natuurlijke en vernieuwende manier het verhaal van kanker..”

29VnMPWSJkOgCL8FhhL42b2wTHv
scène uit Simon

Volg Girls in Film op Facebook voor meer filmfavorieten.

Eerste film

De kleine zeemeermin, zeker ook meteen de zieligste haha.”

Favoriete serie

”Oef, ook al zo eentje… Derek, The Office UK, Shameless, Arrested Development, 30 Rock, Modern Family, Parks and Recreation en NATUURLIJK Parenthood, vooral vanwege het acteren. Een masterclass in hoe het moet!”

 Slechtste film

”Zullen er vast een hele hoop zijn maar die heb ik een beetje verdrongen haha.”

Guilty Pleasure

The NotebookDawsons Creek.”

Dit is helemaal geen Guilty Pleasure hoor, Nadine. Lees hier namelijk waarom The Notebook van bijna alle vrouwen favoriet is. 

Favo film waaraan ik gewerkt heb

‘In ‘A’dam en e.v.a. had ik een bijrol maar was een van mijn favoriete rollen. Shelley Vlaskip, een personage met een lichte verstandelijke beperking. Werken met Norbert ter Hall en Robert Alberdingk Thijm was een feest en we moesten naar Turkije om een deel te film, not too shabby :)”

A'dam & e.v.a

Meer filmfavorieten vind je hier.

Wil je meer over Nadine weten? Ze schrijft elke week een column over haar avonturen in Amerika voor Girls in Film. Lees hier haar laatste column: Nadine vs. NY: ‘Hey, a girl can dream’.

Lees verder