muziek uit series gebaseerd op de 80s
muziek uit series gebaseerd op de 80s

De lekkerste muziek uit series gebaseerd op de 80s #playlist

Er worden volop series gemaakt die als basis de jaren ’80 hebben. In dit artikel van vorige week tipten we de leukste. Deze series staan vol met muziek die je terugbrengt naar de jaren van de schoudervullingen en getoupeerd haar. Mooie aanleiding voor een playlist met de lekkerste nummers uit deze series.

Back in the Eighties!

In de series worden zowel oorspronkelijke nummers van echte 80’s artiesten gebruikt. Zoals Donna Summer, Gloria Glaynor en Van Halen. Maar ook nummers van hedendaagse artiesten zoals Jaden Smith en Christina Aguilera die gebruikt wordt voor de hit-serie The Get Down.

De series:

1 t/m 3) Stranger Things 

4 t/m 7) The Get Down

7 t/m 12) The Goldbergs

13 t/m 18) The Americans

Volg Girls in Film ook op Facebook voor meer filmmuziek.

Meer playlists vind je hier.

The Get Down

Door de serie The Get Down krijg je gewoon zin om te dansen. Dit is een stuk met de muziek van Christina Aguilera. Niemand in deze scene staat stil..

Meezinger!

In de serie The Americans wordt er ook veel muziek gebruikt uit de jaren ’80. Waaronder een liedje van Phil Collins. Ook al heb je dit nummer al een tijdje niet gehoord, je kan het altijd mee blijven zingen.

Afbeelding boven artikel: Jaden Smith, Skylan Brooks, Justice Smith, and Tremaine Brown Jr. in The Get Down (2016) foto Netflix

Lees verder