trailer van Annihilation
trailer van Annihilation

De trailer van de film Annihilation met Natalie Portman is vrij raadselachtig

Natalie Portman is bekend van films als Black Swan, Closer, Star Wars en No Strings Attached. Door de grote diversiteit aan rollen die zij speelt, lijkt Natalie Portman net een kameleon. In 2018 gaan we haar weer zien op het witte doek, maar nu als bioloog in de science-fiction: Annihilation. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeff VanderMeer (eerste boek uit de Southern Reach trilogie). De regisseur Alex Garland, is niet onbekend met science-fiction. Zijn Oscarwinnende film Ex-Machina was een grote hit.

Area X

Het verhaal speelt zich af in Area X. Een groot stuk grond dat door de overheid is afgesloten en bekend staat als een rampgebied. Er zijn onderzoekers naartoe gegaan om te achterhalen wat er precies mee aan de hand is. Waaronder de man van Portman. Deze onderzoekers zijn echter verdwenen. Om te achterhalen wat er met haar man gebeur is, geeft Natalie Portman  zich op voor een volgende expeditie. Ze heeft de leiding over een team van onderzoekers en krijgt al snel met onverwachte dingen te maken. Is ze in staat om haar man te redden?

Wil je meer weten over Natalie Portman en de films waarin zij gespeeld heeft? Lees dan: 6x Natalie Portman on demand #kijktips

See you later, alligator

Het eerste wat we van de film te zien kregen, was een still van Natalie Portman die gevaarlijk dichtbij een alligator komt. De teaser trailer lijkt net zo spannend. Je stapt direct een andere wereld binnen. Het is wel erg onduidelijk waar de film precies naartoe gaat en wat we ervan kunnen verwachten. De film lijkt in elk geval genoeg spanning te bevatten, gecombineerd met het emotionele verhaal over de verdwijning van Portmans man. Ik ben benieuwd. Het lijkt erop dat wij net zoveel vragen hebben als de onderzoekers hebben in de film.

Volg Girls in Film ook op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor meer trailertips.

Annihilation is een productie van Skydance Media, DNA Films en Paramount Pictures. En is vanaf 12 maart te zien op Netflix.

Bron afbeelding boven artikel: 2017 Paramount Pictures

Lees verder