trailer van De Wilde Stad
trailer van De Wilde Stad

De Wilde Stad: Patatmeeuwen in hartje Amsterdam #trailertip

Van de makers van de De Nieuwe Wildernis en Holland: Natuur in de Delta, komt er een nieuwe film, De Wilde Stad. Want ook al wordt er vaak gedacht dat er geen wilde dieren meer in Amsterdam zijn, ze zijn er toch echt wel. Vergeet Grumpy Cat en maak plaats voor Abatutu, de kat die ons rondleidt door hartje Amsterdam.

Ervaar de Stad

In de trailer zien we de kat Abatutu, die ons meeneemt door de wilde stad heen. Volg duiven, reigers, rivierkreeftjes, padden en nog veel meer dieren. Kort gezegd: “Ervaar de stad”. In de trailer zie je de verschillende dieren die zich aangepast hebben aan het stadsleven en mensen die zich moeten aanpassen bijvoorbeeld ‘patatmeeuwen’. Bekijk de film door het oogpunt van de dieren, de mensen en de stad.

“De stad is een urban jungle, een wonderbaarlijk natuurgebied.”, aldus de site van De Wilde Stad

Hoe Abatutu de kat zo goed in de film kan spelen legt Sabine van der Helm ons uit. Zij is de eigenar van Catvertise een casting bureau voor dieren. Ook is zij de bazin van deze ster van de film.

Een eye-opener

Als je in Amsterdam woont of vaker in Amsterdam komt zal je er niet snel over nadenken welke dieren er allemaal te vinden zijn. Niet alleen de toeristen op de Dam zorgen voor een menigte, maar ook de vele muizen in vuilniswagens. Dit is dus wel een beetje een ‘eye-opener.’ Je kan ook goed zien hoeveel moeite in het filmen gestoken is, door bijvoorbeeld de mooie time-lapse beelden en de vele shots. En wat is er nou leuker dan een kat die je rondleidt?

1 maart 2018 in de bioscoop.

Wil je op de hoogte blijven van meer leuke #trailertips? Volg ons dan op Facebook en Instagram

Bron: dewildestad.nl

Lees verder