Despicable Me 3
Despicable Me 3

Despicable Me 3: schoudervullingen en nekmatten #trailertip

De afgelopen weken waren we helemaal in de stemming van animatiefilms door de release van de film Sing. En het houdt maar niet op! Want nu is de trailer vrijgegeven voor Despicable Me 3. Daar moeten we toch ook wel even wat aandacht aan schenken. Want ik vind hem best leuk. En vooral de muziek is heerlijk! Zeker als je opgegroeid bent in de ’80’s. En als je ook nog eens afgelopen zomer in Despicable Me The Ride in Universal Studios bent geweest, dan klap je helemaal meteen je laptop open.

A man wearing shoulder pads

In de derde Despicable Me komt slechterik Balthazar Bratt ten tonele die helemaal geobsedeerd is door de tachtiger jaren. Zoals een overheids official zegt: that’s not a criminal, that’s a man wearing shoulder pads’. En niet alleen draagt hij schoudervullingen, hij heeft ook een heuse nekmat inclusief kaal plekje op zijn achterhoofd, een lange oorbel en een keyboard gitaar in de stijl van Modern Talking. Nog zo’n gezelligheid uit de jaren tachtig.

En de Minions zijn uiteraard ook van de partij:

mv5bmtk0mzq2otywmf5bml5banbnxkftztgwmjm1ndy4mdi-_v1_sx1777_cr001777735_al_

Lekkere muziekjes!

In de trailer hoor je een aantal heerlijke eighties nummers:

Deze kunnen dan volgend jaar mooi toevoegen aan onze playlist met lekkerste nummers uit animatiefilms.

Despicable Me 3 is vanaf 28 juni 2017 te zien in de bioscoop. Lang wachten dus nog…

Volg Girls in Film op Facebook dan blijf je op de hoogte!

Lees verder