Deze nieuwe <i>kerstfilms</i> komen naar Netflix!
Netflix kerstfilms

Deze nieuwe kerstfilms komen naar Netflix!

OMG stop met wat je aan het doen bent want yesss: Netflix heeft haar lijstje kerstproducties uitgestald en we kunnen de komende maanden er weer helemaal tegenaan. Zes nieuwe kerstfilms én drie kerstseries verschijnen in november en december op de streamingdienst. Mark your calender:

#1 Holiday in the Wild

vrijdag 1 november 2019

Netflix kerstfilmsOm niet in een sleur te geraken wanneer hun zoon vertrekt om te studeren, boekt Manhattanite Kate Conrad (Kristin Davis) een ‘tweede honeymoon’ met haar man. Maar in plaats van haar te bedanken, verbreekt hij plotseling de relatie. Verslagen gaat Kate in haar eentje op safari in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia, helpt zij haar piloot, Derek Holliston (Rob Lowe), om een klein weesolifantje te redden. Ze vangen hem samen op in het lokale olifantenweeshuis en Kate besluit haar vakantie te verlengen tot na Kerst. Ver weg van de moderne luxe van thuis bloeit Kate open, temidden van majestueuze dieren en landschappen. Maar zou de liefde voor haar nieuwe omgeving ook kunnen uitbreiden naar de man waarmee ze haar avontuur deelt? TRAILER.

#2 Let it Snow

vrijdag 8 november 2019

Netflix kerstfilmsWanneer een klein dorpje op kerstavond ondergesneeuwd wordt, veranderen de vriendschappen en liefdeslevens van een groep middelbare scholieren. Een gestrande popster, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feest in de lokale Waffle Town. Op kerstochtend zal niks meer hetzelfde zijn. Let it Snow is gebaseerd op de bestseller van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. TRAILER.

KIJK OOK: Girls in Film over hun favoriete kerstfilms

#3 Klaus | animatie

vrijdag 15 november 2019

Netflix kerstfilmsDe jonge Jesper, de slechtste student van de postacademie, wordt gestationeerd op een eiland helemaal bovenaan de poolcirkel. Een eiland waar de lokale en altijd ruziënde bevolking nauwelijks woorden met elkaar wisselt, laat staan brieven. Jesper staat op het punt om het allemaal op te geven tot hij een bondgenoot vindt in de lokale leerkracht Ava. En hij maakt kennis met Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Deze bijzondere en ongewone vriendschappen brengen vreugde terug in Smeerenburg en zorgen voor een nieuwe generatie van vrijgevige en gelukkige buren, magische legendes en kerstsokken die met zorg aan de schoorsteen worden opgehangen. Met Nederlandse stemmen van Frank Lammers (Klaus), Henry van Loon (Jesper) en Birgit Schuurman (Ava). TRAILER

#4 The Knight Before Christmas

donderdag 21 november 2019

Netflix kerstfilmsNadat een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) naar het hedendaags Ohio brengt tijdens Kerst, wordt hij vrienden met Brooke (Vanessa Hudgens). Een slimme en vriendelijke scheikundelerares die al lang niet meer in de liefde gelooft. Brooke maakt Sir Cole wegwijs in de moderne wereld en helpt hem met zijn mysterieuze zoektocht. De enige mogelijkheid om hem terug naar huis te brengen. Maar terwijl hij en Brooke dichter naar elkaar toegroeien, begint Sir Cole te twijfelen over hoe graag hij eigenlijk terug wil naar zijn oude leven. The Knight Before Christmas is geregisseerd door Monika Mitchell (The Christmas Contract, Royal New Year’s Eve), met rollen voor Emmanuelle Chriqui, Isabelle Franca, Ella Kenion, en Jean-Michel Le Gal.

LEES OOK: 12x onmisbare ingrediënten van een cheesy kerstfilm

#5 Holiday Rush

donderdag 28 november 2019

Netflix kerstfilmsDe populaire New York radio DJ Rush Williams (Romany Malco) verwent zijn kinderen al sinds zij hun moeder zijn verloren. Helaas bezorgen zijn kinderen hun dure verlanglijstjes precies wanneer hij zijn baan verliest. Om Rush te helpen, besluiten zijn producer Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) en zijn tante Jo (Darlene Love) om een ander radiostation te kopen -mits de familie Williams kan besparen en eenvoudiger kan leven. In deze hartverwarmende film groeien een liefhebbende vader en zijn kinderen dichter naar elkaar toe en opent hij zijn hart voor de liefde wanneer ze allemaal leren dat ware vreugde niet komt van wat je hebt, maar van de mensen om je heen.

#6 Merry Happy Whatever | serie

donderdag 28 november 2019

Netflix kerstfilmsTijdens de vrolijke maar hectische dagen voor en na Kerst volgt Merry Happy Whatever, Don Quinn (Dennis Quaid), een pater uit Philadelphia die zijn best doet om de stress van Kerst en de eisen van zijn hechte maar hectische familie in evenwicht te brengen. Maar wanneer zijn jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) terugkomt uit L.A. met een nieuwe vriend, de tegen armoede strijdende muzikant Matt (Brent Morin), wordt Don’s geloof dat  “there’s the Quinn way… and the wrong way” op de proef gesteld. Merry Happy Whatever is bedacht door met een Emmy Award-bekroond Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond). Het is een hilarische en hartverwarmende komedie die bewijst dat, ondanks dat er geen grote strik omheen zit, familie toch het grootste cadeau kan zijn.

#7 A Christmas Prince: The Royal Baby

donderdag 5 december 2019

Netflix kerstfilmsHet is Kerstmis in Aldovia en de koninklijke baby is op komst! Koningin Amber (Rose McIver) en Koning Richard (Ben Lamb) maken zich klaar voor de geboorte van hun eerste kindje, maar eerst moeten ze Koning Tai (Kevin Shen) en Koningin Ming (Momo Yeung) van Penglia ontvangen om een 600-jaar oude wapenstilstand te hernieuwen. Maar wanneer het, van onschatbare waarde, verdrag verdwijnt, wordt de vrede in gevaar gebracht en doemt er een oude vloek op. Amber heeft tot middernacht,op Kerstavond, om erachter te komen wie de dief is. Want de veiligheid van haar familie en haar koninkrijk hangt hiervan af. Regisseur John Schultz (A Christmas Prince: The Royal Wedding) en schrijver Nathan Atkins (A Christmas Prince, A Christmas Prince: The Royal Wedding) zijn terug voor het derde deel van ‘The Christmas Prince’.

LEES OOK: 10x cheesy kerstfilms op Netflix en Videoland

#8 Home for Christmas | serie

december (exacte datum onbekend)

Johanne is een dertigjarige vrouw die als enige nog single is in haar vriendenkring en haar familie. De constante opmerkingen over haar vrijgezellenleven en de verwachtingen van de maatschappij over een perfecte familie Kerst worden haar te veel. Johanne gaat 24 dagen op zoek naar een partner die ze met Kerst kan meenemen.

#9 Holiday Secrets | serie

december (exacte datum onbekend)

Drie Kerstfeesten. Drie vrouwen. Drie generaties. De grootmoeder Vivi, de dochter Sonja en de kleindochter Lara. Holiday Secrets is het verhaal over 3 heel verschillende vrouwen die uitdagingen aangaan in de liefde en het leven. Ze worsten met de beslissingen die ze moeten maken over hun vrijheid en de offers die ze hebben gebracht in de bijna afgelopen 100 jaar. Het is een verhaal over de geest – de onzichtbare essentie – die voortleeft bij deze vrouwen. Is er iets dat doorgegeven wordt van generatie op generatie? Kan je ooit echt vrij zijn van iets wat er voor je is gebeurd?

Lees verder