Barbara Sloesen over Soof
Barbara Sloesen over Soof

Dick van den Toorn en Barbara Sloesen over Soof: Een Nieuw Begin – seizoen 2 #video

Nienke bezocht de set van Soof: Een Nieuw Begin seizoen 2. Daar liep zij Barbara Sloesen (Joy) en Dick van den Toorn (Gerrit) tegen het lijf. Zij vroeg hen wat er met Joy en Gerrit gaat gebeuren in het nieuwe seizoen en welke scène tot nu toe hun favoriet was.

In gesprek met Gerrit en Joy

Volg Girls in Film ook op Facebook | Instagram | YouTube of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nieuwe Kooksoof

Nienke nam natuurlijk ook een kijkje in de nieuwe Kooksoof het het huis van Soof en de kids. Hoe dat eruit ziet, zie je in deze video:

Over seizoen 2

Zoals exen horen te doen, proberen Soof (Lies Visschedijk) en Kasper (Fedja van Huêt) elkaar in het nieuwe seizoen los te laten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine (Elise Schaap), stort Soof zich met hulp van Jim (Dan Karaty) op haar eigen tv-kookprogramma…

Robert de Hoog speelt de rol van Victor, regisseur en bevriend met Jim. Het kookprogramma van Soof is zijn eerste eigen productie als producent. Hij heeft een vrij en druk bestaan en houdt er vooral kortstondige relaties op na. Ondanks dat hij en Soof zeer verschillende levens leiden, voelen ze al snel een band…

Meer over Soof vind je hier.

Soof: Een Nieuw Begin wordt geproduceerd door Millstreet Films en KeyFilm. Seizoen 2 is later dit jaar te zien op Videoland.

Lees verder