Pim aflevering 25
Pim aflevering 25

Column Pim: Diepvriesdoos

Nou, ik heb nieuws: je kunt jezelf gladscheren en in een dure kanten body hijsen, poezelig kijken, hijgen en een been in je nek leggen. Maar als je man levens-issues heeft, zijn sweatpants, Netflix en bankliggen comfortabelere opties.

Lekker duidelijk

Ook interessant

Pim aflevering 24

Column Pim: Karaoke

Robert ‘weet het even niet’. Hij heeft een onbestemd gevoel. Over mij, over zichzelf. Iets met innerlijke vrijheid en ontwikkeling. Kortom: lekker duidelijk. We hebben er gisteravond anderhalve fles Merlot over gedronken, maar we begeven ons vandaag nog steeds op vaag grondgebied. Toch die midlifecrisis. Al ontkent hij een affaire. Hij had het wel over een soort yoghurttherapie. In Andalusië.

De domste

Tijd voor zichzelf heeft ie nodig. En ik heb geloof ik gezegd dat ik dat goed vind. Dat ik de boel hier thuis wel run, drie weken lang. Daar moest hij van huilen. Beetje jammer. Hij zei dat ik de liefste was. En de domste, dacht ik daar zelf achteraan. Ik heb geluisterd en gedronken. Wakker gelegen en voel me nu een doos diepvries-spinazie. Koud en lekker makkelijk.

Eco-watje

Dominique heeft al drie keer gebeld. Niet opgenomen. Hoewel ik eigenlijk zo’n HUNKIE10 van internet in mijn bed moet trekken nu. Al is het maar om cool te doen. Want jezus, wat ben ik een eco-watje. Net Vera gebeld. Beetje praten met m’n puntborst-psychologe is misschien wel goed nu. Robert weet het even niet. Nou, ik ook niet. Behalve dat het een peperdure kanten body was.

Pim - handtekening

Naast acteren, drie kinderen, een man en een therapie, probeert Pim ook een beetje leuk te leven. Drie keer per week laat ze weten of dat lukt. Op zijn Pims. Deze keer Pim aflevering 25. Alle afleveringen lees je hier

Lees verder

  • Column Pim: DAG PIMColumn Pim: DAG PIMRuim een jaar lang, vanaf de allereerste dag GirlsinFilm.nl het levenslicht zag, nam […]
  • Column Pim: <i>LENTEKERST</i>Column Pim: LENTEKERSTSo that was Christmas. Did it. Geen kerstdiner dit jaar. Maar! Ook geen schoonzus met […]
  • Column Pim: <i>X FOR THE GIRLS</i>Column Pim: X FOR THE GIRLSMijn kerstgroet aan alle Girls: Aan alle actrices en fotomodellen: hang dat dieet dit […]