Dunkirk een oorlogsdrama
Dunkirk een oorlogsdrama

Dunkirk een oorlogsdrama met tieneridool #trailertip

Op het moment dat we een nieuwe trailer signaleren op de redactie bespreken we deze altijd voordat we er al dan niet iets over schrijven. Zo ook de trailer voor de film Dunkirk, een oorlogsdramaDeze verscheen afgelopen woensdag online. Laura had meteen hoge verwachtingen want dit is de nieuwe film van Christopher Nolan (Interstellar, Inception, The Dark Knight Trilogy).

De film

De film gaat over de evacuatie (Operatie Dynamo) van Britse, Franse en Belgische troepen uit Duinkerken naar Engeland in mei-juni 1940. Zo’n 340.000 mannen werden door het Duitse leger in het nauw gedreven. Zij konden ontkomen nadat Hitler een adempauze had ingelast. Een indringend oorlogsverhaal dus met oa Tom Hardy in de hoofdrol. Prachtig gefilmd zoals je in de trailer kunt zien.

Nieuwste trailer:

Eerste trailer:

Opnames in Urk

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het afgelopen zomer volledig heb gemist. Maar een gedeelte van deze film is dus opgenomen in Urk. Op het IJsselmeer. Omroep Flevoland heeft een mooi dossier op haar site staan van hoe dat eraan toeging afgelopen juni.

Met Harry Styles dus…

Het internet ontplofte bijna nadat de beelden van Harry Styles waren te zien in de eerste trailer. Dat gaat er ongeveer zo aan toe:

Hier lijkt Harry te verdrinken:

En dat zorgt dan voor reacties als deze:

Wees er dus op voorbereid wanneer je Dunkirk gaat zien (de film draait vanaf 20 juli 2017 in de bioscoop), dat er sowieso veel dames in de bioscoop zitten.

Lees verder