Openluchtvoorstellingen Pathé
Openluchtvoorstellingen Pathé

Pathé organiseert: Een avondje bios, maar dan anders.

Deze lente komen er gegarandeerd nog lekkere dagen met veel zon. Althans daar duimen we voor… Maar eigenlijk heb je ook zin in een filmavondje. Pathé heeft hier een oplossing. Een combinatie van film, een mooie locatie en cocktails. Een heerlijk vooruitzicht lijkt ons. En net even wat anders dan een gewoon avondje naar de film. Pathé drie verschillende soorten voorstellingen in petto op een bijzondere locatie. Een voorstelling is in het Brabantse Breda, de ander locatie is The Hague Beach Stadium in Den Haag.

10 mei: La La Land (2016)

Pathé Breda organiseert in samenwerking met het Spanjaardsgat Festival een openlucht vertoning van La La Land op het ponton in het Spanjaardsgat te Breda. Geniet van een fantastische avond op een unieke locatie en (dit is het leukste) de film kijk je gratis! Het programma van die avond ziet er als volgt uit:

18.00 – 20.00: Ontvangst voor diner

19.00 – 21.30: Voorprogramma in het thema van de film: Jazz, dans, eten, drinken, kleding en muziek.

21.30: Start van de film.

Er zijn een paar dingen die handig zijn om te weten. Er is geen toegangsprijs, dus je moet er snel bij zijn als de film gaat beginnen. Als je wilt dineren, ook hier is maar beperkt plaats. Je kan hier een tafeltje reserveren. EN er is een dresscode voor deze avond die luidt: La La Land. Don’t forget your tapshoes!

Ken je La La Land nog niet? Lees dan: GiF kijkt La La Land en loved it!

24 & 26 mei: Baywatch (2017)

Op woensdag 24 mei is de premiere van de film Baywatch. Met o.a Zac Efron, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario en Kelly Rohrbach. De film is gebaseerd op de succesvolle hitserie uit de jaren 90, wat een leuk linkje is naar de cameo’s van David Hasselhoff en Pamela Anderson.

Deze film is te zien op woensdag 24 mei en vrijdag 26 mei in het The Hague Beach Stadium. Een stadion waar normaal volleybalwedstrijden worden gehouden. En waar je nu met je voeten in het zand naar een film kijken.

Waar gaat de film over? 

De ervaren strandwacht Mitch Buchannon moet gedwongen samenwerken met de nieuwe rekruut Matt Brody. Ze komen op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

 Op woensdag is de toegangsprijs 17,50 euro (inclusief drankje) en op vrijdag is de toegangsprijs 15 euro. De tickets zijn alleen online te koop

25 & 27 mei – Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge – 2017

Op donderdag 25 mei en zaterdag 27 mei wordt de nieuwste film uit de reeks Pirates of the Caribbean vertoond. Met o.a Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley en Javier Bardem.

Ook deze film kun je zien in The Hague Beach Stadium. Een stadion waar normaal volleybalwedstrijden worden gehouden en je nu met je voeten in het zand naar een film kunt kijken.

Wil je eerst de eerder uitgekomen films bekijken? Begin mei zijn de eerste drie films beschikbaar gekomen op Netflix, en vanaf 19 mei kan je ook de vierde film bekijken via deze streamingsdienst.

Waar gaat de film over? 

De spookzeelieden onder leiding van kapitein Salazar zijn ontsnapt aan Devil’s Triangle en hebben maar één missie: alle piraten doden en Jack Sparrow in het bijzonder. Jacks enige hoop op overleving is de Trident van Poseidon. Om die legendarische drietand te vinden sluit hij een verbond met de briljante, beeldschone astronome Carina Smith en de eigenwijze, jonge zeeman Henry. Met zijn haveloze schip probeert Jack ondertussen uit handen te blijven van zijn aartsvijand.

Lees ook: Jack en Will zijn back in Pirates of the Caribbean 5.

De toegangsprijs is 15 euro. De tickets zijn alleen online te koop

Afbeelding boven artikel: Alexandra Daddario and Zac Efron in Baywatch (2017).

Lees verder