trailertip Suburbicon
trailertip Suburbicon

Een bloederig avontuur van George Clooney in Suburbicon #trailertip

Vanaf 16 november komt Suburbicon in de Nederlandse bioscopen. Een film van George Clooney. Dit is zijn eerste film als regisseur na The Monuments Men uit 2014. En het is voor het eerst dat Clooney de film regisseert zonder zelf een rol in de film te spelen. In de misdaad komedie Suburbicon worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Matt Damon (The Great Wall), Julianne Moore (Wonderstruck) en Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi).

Waar gaat de film over?

Een rustig stadje, genaamd Suburbicon, is een perfecte plek om je kinderen op te laten groeien. In de zomer van 1959 was dit precies wat de familie Lodge deed. Op een avond wordt het huis van de familie Lodge echter overvallen, waarbij de moeder van het gezin overlijdt. In de nasleep van dit drama moet Gardner Lodge (Matt Damon) dealen met het verraad, geweld en bedrog in het dorp.

trailertip Suburbicon
Matt Damon en Noah Jupe in Suburbicon (2017) Photo by Hilary Bronwyn Gayle – © 2017 – Paramount Pictures

Bloederig tafereel in een rustig dorpje.

In de eerste scène van de trailer zie je een rustig stadje waar een postbode met een glimlach de post rondbrengt. Maar als het nacht is ben je getuige van een gewelddadige overval op het huis. En dan wordt het personage van Matt Damon achterna gezeten door de criminelen uit het dorp. Het kwam op mij eerst over als een misdaadfilm, de komedie kon ik niet zo snel ontdekken. Tot de laatste scène, als Gardner op een klein fietstje stoer probeert weg te rijden. Toen dacht ik: ‘deze film wil ik zien.’ Ik wil weten hoe hij zich redt na die afschuwelijke overval en waarom hij nog achterna wordt gezeten door de criminelen. Wat is er aan de hand? En waarom wordt zo’n rustig stadje waar eerder niks gebeurd nu ineens decor van geweld en bedrog?

De film Suburbicon is vanaf 16 november te zien in de bioscoop. 

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Bekijk hieronder de eerste trailer die is vrijgegeven van Suburbicon:

Afbeelding boven artikel: Julianne Moore en Matt Damon in Suburbicon (2017). Photo by Hilary Bronwyn Gayle – © 2017 – Paramount Pictures

Lees verder