Een Nederlands tintje in <i>Murder on the Orient Express</i> #trailertip
trailer tip murder on the orient express

Een Nederlands tintje in Murder on the Orient Express #trailertip

Vanaf 10 november is de film Murder on the Orient Express te zien in de bioscopen. Een film gebaseerd op het boek van Agatha Christie. De regisseur van deze film is acteur/producent/regisseur Kenneth Branagh, die in 1993 een nominatie kreeg voor beste regisseur voor de film Henry V. Branagh vertolkt ook een van de hoofdrollen. De sterrencast van deze film bestaat verder uit o.a. Johnny Depp, Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz en Daisy Ridley. Maar in deze film zit ook een Nederlandse acteur, namelijk Marwan Kenzari (Wolf)!

Waar gaat de film over?

Hercule Poirot gaat mee op de Orient Express. Zijn vakantieplannen worden tijdens de reis vanuit Istanboel al snel in de war geschopt, want er wordt een moord gepleegd en hij is de enige die hem overtuigend op kan lossen.

‘Everyone is a suspect.’

De trailer geeft je alvast een voorproefje wat je kan verwachten van de film:

Een Amerikaanse film met een Nederlands tintje.

Een film met veel bekende gezichten. Het geluid en de muziek deed mij gelijk denken aan een spannende film. De trailer riep bij mij weer een aantal vragen op. Trailer tip Murder on the Orient ExpressWie is er vermoord? En hoe? En wie heeft het gedaan? Ik zou bijna het boek willen lezen om alvast te weten wie de moordenaar is. Met zo veel goede acteurs in de cast is deze film sowieso al de moeite waard, maar stiekem is het nog leuker om deze film te kijken omdat er een Nederlandse acteur meespeelt. Marwan Kenzari won ooit een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Wolf. Hij speelt in deze film een van de medewerkers op de trein. Nog een reden om deze film zeker op je verlanglijstje te zetten.

Volg Girls in Film op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan mis je niets.

Murder on the Orient Express is vanaf 10 november in de bioscoop te bekijken. 

Afbeelding boven artikel: Kenneth Branagh en Daisy Ridley in Twentieth Century Fox’s Murder on the Orient Express.

Lees verder